Вживані авто в кредит Одеса - Фото 1

Вживані авто в кредит

27 Серп 11:40

Як стати власником уживаного автомобіля?

Про власний автомобіль мріє багато громадян нашої країни, проте вартість нового автомобіля досить висока, тому придбати його може далеко не кожен. Ціни на вживані машини суттєво нижчі, тому  придбати їх простіше. При виборі авто слід пам'ятати, що чим він стає старшим, тим більша ймовірність виникнення поломок. Ресурс двигуна машини обмежений, тому звертайте увагу на пробіг, автомобіль із маленьким пробігом прослужить вам довше. Авто віком до 4 років швидше за все проходило регулярне технічне обслуговування на фірмовій СТО, отже, отримувало належний догляд. Найкраще віддавати переваги легковим транспортним засобам з одним власником, часта зміна власників може свідчити про приховані проблеми.

Після того, як ви визначитеся з моделлю транспортного засобу, можна звертатися до банку або іншої фінансової установи за отриманням суми, що бракує, для його купівлі. Одеса, Київ, Харків та інші великі міста нашої країни мають досить багато філій банків, які пропонують купити вживане авто в кредит, хоча ще недавно покупку такої машини не кредитували.

На що звертати увагу при виборі кредитної програми?

На перший погляд може здатися, що кредитні програми різних банків практично однакові та відрізняються між собою лише:

  • відсотковою ставкою;
  • терміном погашення.

Ця думка не відповідає реальності. Перше, на що слід звертати увагу – мінімальна сума авансу. У деяких банках він може становити 10%, а в інших сягати сімдесяти. Деякі фінансові установи йдуть на хитрощі стосовно клієнтів і вказують низьку відсоткову ставку, але при цьому додають приховані платежі. Це може бути одноразова комісія за видачу кредитних коштів, обов'язкове страхування як транспортного засобу, а й життя майбутнього власника. Звертайте увагу на можливість дострокового погашення кредитних зобов'язань. Вона може бути під забороною або бути дозволена, але зі штрафними санкціями.

Autopark UA - швидка купівля вживаного авто

Завдяки компанії Autopark UA, купівля вживаного автомобіля стала максимально простою. На сайті компанії представлений широкий вибір легкових автомобілів з детальним описом всіх технічних характеристик і виявлених дефектів. Кожна машина перед тим, як потрапити до каталогу компанії Autopark UA, проходить спеціальну перевірку, тому ви можете бути впевнені у її легальному походженні. Про це знають банки та фінансові установи-партнери компанії Autopark UA, тому практично не відмовляють у видачі кредитів нашим клієнтам.