Автомобілі зі США в Україні - Фото 1

Автомобілі зі США в Україні

14 Черв 11:49

Автомобілі із США в Україні

Замовляючи доставку автомобіля зі США, вартість якого буде нижчою за ринкову, часто доводиться погоджуватися на кілька місяців планування. Це пов'язано з доставкою машини, ремонтними роботами та оформленням усіх необхідних документів. Значно скоротити час очікування допоможе компанія «Автопарк», яка спеціалізується на доставці авто зі США в Україну точно в строк, при цьому ціни можуть приємно здивувати споживачів. Ми пропонуємо повністю готові до експлуатації машини.

Представники Autopark.ua досконально вивчають побажання українських споживачів та купують насамперед автомобілі, які входять до топ списку. Крім того, розраховуючи кон'юнктуру ринку, ми забезпечуємо наявність авто різних категорій за класом, кольором та вартістю. Вся техніка проходить обов'язкову перевірку історії експлуатації на території Сполучених Штатів за базами онлайн-сервісів. Тому ви точно знатимете пробіг, інформацію про можливу ДТП та пошкодження і навіть кількість власників транспортного засобу. Наш каталог представляє лише найкращі автомобілі на будь-який смак.

Як формується ціна на вживані автомобілі з Америки

Розрахунок вартості, часу доставки та розмитнення авто зі США в Одесу, Дніпро, Харків Київ та інші міста України залежить від кількох факторів:

  • ціна транспортного засобу в Америці;
  • транспортування;
  • робота брокерських/експедиторських сервісів;
  • сертифікація;
  • розмитнення;
  • ремонтні роботи;
  • реєстрація;
  • надбавка фірми або власника.

Точно розрахувати витрати на вартість послуг доставки, розмитнення авто зі США під ключ в Україні можна за допомогою калькулятора на сайті autopark.ua. Для більшої надійності пропонуємо зв'язатися з менеджером компанії в телефонному режимі, щоб обговорити, скільки коштує доставка автомобіля із США в Україну та уточнити тонкощі замовлення: рік випуску, колір, марку, пробіг, технічні особливості та інші характеристики машини.

Як вибрати якісний вживаний автомобіль зі США

Доступна ціна транспортних засобів з пробігом на аукціонах США пояснюється їх якістю. Автомобіль, який побував у ДТП, коштує набагато дешевше за непошкоджений. Крім того, американський ринок перенасичений автомобілями. Тому навіть з огляду на всі витрати пригнати авто зі Штатів значно вигідніше, ніж купувати аналогічне в Україні. Для вигідної угоди найкраще звернутися до фахівців, які знають усі підводні камені американського авторинку та допоможуть підібрати ідеальний варіант за мінімальних вкладень.

Якщо ви вже визначилися з бюджетом та характеристиками автомобіля, фахівці компанії «Автопарк» підберуть машину із суворим дотриманням усіх правил. Сучасний онлайн-сервіс дає можливість порівняти машини не тільки за ціною, а й за класом, типом кузова, величиною пробігу або роком випуску. Кожен автомобіль перед продажем обов'язково проходитиме ретельну технічну та юридичну перевірку.

Якщо ви думаєте про продаж свого старого транспортного засобу, послуга Trade-in (трейд-ін) може значно спростити цю процедуру. Це фактично обмін із доплатою, у якому споживач швидко і вигідно оформляє дві угоди за день. Таким чином, компанія «Автопарк» піклується про економію часу, сили та здоров'я своїх клієнтів.

Autopark.ua – найкращий сервіс з підбору авто зі США

Всеукраїнська мережа салонів з продажу вживаних автомобілів працює більше дванадцяти років і постійно розширює свої можливості. У нас можна без проблем купити авто зі США, вартість якого в рази нижча за запропоновану місцевими дилерами, з доставкою в Україну (Київ, Одеса, Дніпро, Івано-Франківськ, Харків та ін. міста). Клієнти високо оцінюють наші послуги з продажу/купівлі транспортних засобів, trade-in, оформлення документів ОСАЦВ або кредитів. Наш сервіс дозволяє відстежити весь шлях придбаного авто зі США в Україну, термін доставки.

Багатолітній досвід роботи допомагає нам бездоганно виконувати побажання клієнтів. Ми працюємо чесно та відкрито, тому кожен споживач зможе придбати у філіях Autopark.ua машини зі США вигідно, уникнувши махінацій та переплат. Щоб переконатися в цьому, пропонуємо порівняти, скільки коштує доставка та розмитнення авто зі США на інших платформах України. Наші ціни, рівень сервісу та додаткові послуги будуть вигідні найвибагливішим споживачам.