Найкращі джипи - Фото 1

Найкращі джипи

14 Черв 07:12

Кращі джипи за доступною ціною

Джип - при цьому слові солодко стискається серце практично будь-якого автовласника, не кажучи вже про тих, хто тільки придивляється до автомобілів та мріє про їхню покупку. Справді, з появою на ринку цілого сегменту автомобілів SUV позашляховики перестали бути долею рейнджерів, фермерів, військових і суворих лісорубів. Міський джип однаково впевнено почувається на переповнених міських вулицях та заміських трасах. І якщо щось і зупиняє бажаючих купити хороший джип, то це ціна. Особливо це стосується нових моделей.

Але все не так сумно та безнадійно. На вторинному ринку також можна купити добрі позашляховики. І якщо раніше безумовними лідерами серед авто з пробігом були седани та хетчбеки, то зараз ситуація поступово змінюється. Головне - вибрати правильного дилера, зацікавленого в плідній співпраці з клієнтом і не обдурити його. Компанія «Автопарк» відноситься саме до таких.

На які позашляховики з пробігом звернути увагу?

Перед тим, як вирішити, який позашляховик або джип підвищеної прохідності вибрати, необхідно добре вивчити наявні пропозиції на ринку. Крім того, вибір залежить, по-перше, від суми, яку покупець може витратити, а по-друге від віку машини. Звісно, умови експлуатації можуть бути різними. Один автомобіль і після 10 років експлуатації виглядає як новий, а інший вже після 30 000 км неабияк пошарпаний. Але все-таки краще утриматися від покупки машини старше 15 років - такі авто вже досить витратили свій ресурс і вигідна ціна може бути нівельована дорогим технічним обслуговуванням, коли доведеться регулярно щось лагодити чи міняти. Але якщо на руках є близько 12-15 тисяч доларів, є можливість замість новенького бюджетного хетчбека, такого, як Renault Sandero, взяти відмінний позашляховик з великим функціоналом.

Остаточне рішення про те, що вибрати, кожен приймає для себе сам. Але якщо говорити про переваги українців, то найбільш вживаними позашляховиками, що купуються в нашій країні, є наступні.

  • KIA Sportage – цей корейський позашляховик – один із улюбленців українських водіїв. Про що говорити, якщо у 2017 році Sportage став "автомобілем року" в Україні. Дизельний або бензиновий двигун, стильний зовнішній вигляд, просторий салон та солідна комплектація – властиві йому риси.
  • Mazda CX-5 – яскравий фірмовий стиль, статусний інтер'єр. Цей джип з емоційним характером принесе своєму власнику чимало приємних хвилин від водіння, динаміки та комфорту.
  • Honda CR-V – класичний японський кросовер, який став свого часу лідером у світі з продажу. Великий зовнішній вигляд, великий багажник, впевнений і плавний рух у будь-яких умовах.
  • Suzuki Grand Vitara - це варіант для тих, хто не звик міняти автомобілі кожні пару років і хоче придбати надійний і довговічний справжній японський позашляховик.
  • Jeep Grand Cherokee – класичний оффроад, чий прабатько дав назву всьому сімейству машин підвищеної прохідності. Коли ми бачимо потужну машину з колісною формулою 4x4, то кажемо, що це джип, незалежно від марки та виробника.
  • Subaru Forester – ще один японець з відмінними можливостями їзди будь-якими дорогами.
  • Mitsubishi Pajero Wagon – мабуть, жоден рейтинг позашляховиків не може обійтися без Pajero. Це справжній повнопривідний всюдихід, що своїми габаритами вселяє трепет усім, хто знаходиться поряд.

Фахівці компанії «Автопарк» допоможуть покупцеві підібрати автомобіль, виходячи з його переваг та розміру бюджету.

Вживані автомобілі за оптимальною ціною

Компанія «Автопарк» спеціалізується на авто з пробігом не випадково. Цей сегмент автомобільного ринку буде затребуваний у нашій країні і залишатиметься лідером із продажу ще довго. Ми пропонуємо покупцям вигідно купити, а власникам - безпечно і без зайвого нервування продати свій автомобіль у комфортних умовах. Для цього ми маємо всі умови – досвід роботи, великий відкритий майданчик у Києві та автосалони в регіонах, а також персонал, що знає свою справу.