Найдешевші спортивні автомобілі - Фото 1

Найдешевші спортивні автомобілі

14 Черв 07:56

Спортивна гоночна машина — що це за клас, які є недорогі авто для гонок?

Спорткар, як ще називають спортивні машини — це окремий клас МС з високими швидкісними характеристиками. Моделі частіше 2-дверні, але можуть бути і 4-дверними, посадка низька, тому для бездоріжжя авто точно не призначене. Автомобіль спортивного типу оснащується двигуном із підвищеною питомою потужністю. Моделі мають аеродинамічну форму кузова, найчастіше повноцінний ряд задніх крісел відсутній. Гальмівна система обох осях - дискова, деталі - великого діаметра. У спорткара колеса зазвичай виготовлені з легких матеріалів з посиленою гумою.

Неправильне, не варто ставити в один ряд гоночні авто та спортивні. Перші розробляються для змагань під особливі умови, тому дешевим гоночний автомобіль бути не може. Крім того, ці транспортні засоби не допускаються до громадських дорог. Автомобіль спортивного типу проходить реєстрацію, має допуск на дороги, можна знайти недорогий і навіть відверто дешевий варіант. Вибір у любителів швидкості величезний: до категорії спорткарів відносять деякі види седанів, купе, родстери, авто класу GT. Багато відомих автовиробників мають такі моделі, наприклад, у «німецької трійки», а також Форд і Хонда.

Найдешевші спортивні автомобілі — вибір недорогої машини

Багато автомобілістів, мріючи про швидкісну машину, представляють себе за кермом моделей таких брендів, як Lamborghini, Ferrari, Bugatti. Але якщо бюджет не надто великий, можна знайти не менш гідні авто, але за значно нижчою ціною серед інших, менш пафосних брендів. Згідно з відгуками експертів, у топ 12 за версією «недорогий спортивний автомобіль» увійшли такі моделі:
  • KIA Forte — розгін до 100 км за 6,8 секунд, турбонаддув видає потужність 201 к.с.;
  • Honda Accord — оснащений потужним двигуном 3,5 л, на шосе вичавлює 280 л.с.;
  • Ford Fiesta — крутний момент складає 274 Нм, до 100 км авто розганяється за 6,7 секунд;
  • Mini Cooper S Coupe — задні сидіння відсутні, максимальна швидкість становить 230 км/год;
  • Mazda MX-5 Міата — родстер з розширеною колісною базою, потужність силового агрегату - 205 Нм;
  • Volkswagen Golf GTI — ДВС - потужна турбована "четвірка", посилена підвіска;
  • Hyundai Veloster Turbo — крутний момент 234 Нм, потужність двигуна 201 к.с.;
  • Skion FR-S — до ста км/год авто розганяється за 6 секунд, потужність силового агрегату - 200 к.с.
  • Ford Focus ST — "американець" має під капотом 252 кінські сили;
  • Ford Mustang — традиційний малскар, двигун V6-подібний, 305 к.с.;
  • Chevrolet Camaro 1LT — потужний (323 к.с.), динамічний, сучасний;
  • Audi TT Coupe — максимальна швидкість становить 240 км/год, розгін до 100 км/год за 6,4 секунд.

Звичайно, найдешевший спортивний варіант авто можна знайти на вторинному ринку. Свої послуги з пошуку та підбору пропонує компанія «Автопарк».

«Автопарк» — ваш надійний помічник у покупці транспортного засобу

Вже більше 10 років наша компанія надає населенню України послуги з продажу, купівлі та обміну авто. За ці роки ми отримали вдячні відгуки від більш ніж 100 000 клієнтів. Ми пропонуємо безпечну фінансову операцію, гарантуємо це, оскільки працюємо лише з перевіреними фінансовими установами. Кожна модель авто в нашому каталозі проходить перевірку: чистота історії, технічний стан. Покупець отримує детальний опис усіх технічних характеристик, комплектації, фото з кількох ракурсів. Наші співробітники допомагають оформити документи якнайшвидше, а всі термінові питання не менш оперативно вирішує служба підтримки.