Скільки коштує оформлення договору купівлі-продажу автомобіля - Фото 1

Скільки коштує оформлення договору купівлі-продажу автомобіля

22 Січ 19:05

Правильна купівля продаж машини

Покупка будь-якого транспортного засобу тягне за собою не лише фінансові витрати, а й паперову тяганину, оформлення договорів та угод, що підтверджують законність покупки. Покупка може бути як нового, так і підтриманого авто, але в обох випадках потрібно звертатися до фахівців для проведення юридично правильної угоди.

Сьогодні представлено масу майданчиків, сайтів, організацій, які пропонують купити новий або б/в автомобіль. Щоб вибір був правильним, а машина – робоча, варто звернутися до професіоналів. Ми гарантуємо надійних та перевірених продавців, а також допоможемо в оформленні договору купівлі продажу авто за доступною ціною.

Скільки коштує оформлення договору купівлі-продажу автомобіля?

При укладанні договору купівлі продажу потрібна присутність двох сторін угоди у нотаріуса або в сервісному центрі МРЕВ. Обидві сторони повинні мати оригінали паспорта, потрібна наявність довіреності. Якщо здійснюється продаж легкового автомобіля, то послуга віднедавна не враховує вартість машини (не потрібно сплачувати податок), але якщо це вантажний транспорт, причепи або повторна угода на цей календарний рік, то сплати податку вам не уникнути.

Вартість оформлення договору купівлі продажу авто складається з оплати бланка та номерних знаків. Він складається у трьох примірниках і віддається двом сторонам процедури та органу, що видав. Оплату послуги законодавство покладає на продавця, але за домовленістю обидві сторони можуть оплатити послуги навпіл. Є деякі випадки, які не вимагають оплати. За детальною інформацією краще звернутися до фахівців безпосередньо під час угоди.

На вартість оформлення договору купівлі продажу автомобіля впливає:

  • вид транспортного засобу – мопед, мототранспорт, причіп, машина;
  • виробництво – ТС іноземного виробництва чи вітчизняного;
  • наявність номерних знаків державного зразка.

Щоб дізнатися, скільки коштує скласти та оформити договір купівлі продажу автомобіля, зателефонуйте до сервісного центру МРЕВ, нотаріуса, у якого плануєте оформляти договір. Не підписуйте сумнівних документів, не прочитавши їх, робіть це лише у сервісному центрі або безпосередньо у кабінеті нотаріуса.

Швидке оформлення договору купівлі продажу автомобіля за доступною ціною в «Autopark»

Переоформити покупку можна протягом одного дня з моменту подання заяви до відповідних органів, довідка про здійснення процедури виходить того ж дня. Щоб дізнатися, скільки коштує довідка або договір, який оформлюють при купівлі продажу авто, вся процедура оформлення, зв'яжіться безпосередньо з органом, що виконує дані послуги.

Наш інтернет-майданчик Autopark.ua з офісами у чотирьох містах України не тільки реалізує різні автомобілі, а й допомагає в документальному законному оформленні всіх угод. Наші фахівці мають необхідний професійний рівень, допоможуть виконати купівлю продаж машини будь-якої марки, моделі, року випуску, з проблемами та без, іноземного та вітчизняного виробництва швидко та недорого. Ціна на послуги з оформлення різних угод у нас є доступною.