За скільки можна купити вживане авто в Україні: найкращі 5 бюджетних електрокарів - Фото 1

За скільки можна купити вживане авто в Україні: найкращі 5 бюджетних електрокарів

17 Бер 09:18

Багато українців не купують електрокар, тому що це дорого. Проте, вторинний ринок розвінчує цей міф й дає змогу знайти надійний варіант в діапазоні 10 000 — 15 000 доларів. Не обов'язково зациклюватись на Tesla. Є безліч чудових варіантів, які стануть альтернативою дорогим моделям, й не поступаються за характеристиками.

П'ять кращих бюджетних електрокарів в Україні

Nissan Leaf

Nissan Leaf фото

Відкриває топ Nissan Leaf. Це доступний електрокар, з потужним двигуном, просторим салоном та великим багажником. У цій машині продумані всі деталі, що робить її ідеальним варіантом. На вторинному ринку, можна знайти Nissan Leaf від 9400 доларів. Це доволі приємна вартість, як для потужного та стильного електрокара.

Renault Zoe

Renault Zoe фото

Renault Zoe — компактний варіант, який ідеально підходить для міста. Не дивлячись на невеликі габарити, це сімейне авто, в якому спокійно поміститься двоє дорослих та двоє дітей. Окремо варто зазначити швидку зарядку та потужний двигун Renault Zoe. На вторинному ринку вартість автомобіля стартує від 13 000 доларів.

KIA Soul EV

KIA Soul EV фото

Електрокар, який впорається з легким бездоріжжям — це KIA Soul EV. Можливість обрати тип руху, зручний салон, просторий багажник. Це ідеальне бюджетне авто на електродвигуні. Вартість машини стартує 14 500 доларів. Це чудова ціна за надійне авто з потужним двигуном.

Volkswagen up

Volkswagen up фото

Автомобіль німецького концерту на електродвигуні. Volkswagen up — гарний вибір для тих, хто хоче надійне та безпечне авто. Машина відрізняється високою якістю деталей та вузлів, стильним зовнішнім виглядом. Не дивлячись на компактні розміри, це доволі містка машина. На вторинному ринку мінімальна вартість Volkswagen up починається з 10 490 доларів. 

Volkswagen e-Golf

Volkswagen e-Golf фото

Volkswagen e-Golf можна сміливо вважати еталоном серед електрокарів. Автомобіль відрізняється потужним двигуном та великим запасом ходу. Машина дуже швидко поповнює заряд енергії. Також слід зазначити високу прохідність та якість всіх елементів. На вторинному ринку Volkswagen e-Golf можна знайти за мінімальною ціною 13 900 доларів, що доволі адекватно для авто такого рівня.

Правила вибору електрокара

Покупка вживаного електрокара — ідеальний варіант пересісти на сучасний автомобіль та менше шкодити навколишньому середовищу. Щоб обрати гарну машину, варто дотримуватися таких правил:

  • обирати модель з найменш зношеною батареєю;
  • оцінити стан гальмівної, рульової та інших систем;
  • перевірити історію машини.

Також, не варто забувати про співвідношення вартості до стану авто. Навряд чи хороший електрокар з ідеальним станом батареї буде коштувати нижче ринкової вартості. Від такої угоди краще відмовитись.

Щоб зекономити час та придбати надійне авто, варто скористатись послугами сервісу Автопарк. В каталозі представлено тільки перевірений транспорт. Менеджер детально проконсультує з приводу усіх питань та допоможе підібрати авто. Купити машину можна за готівку чи в кредит. Також є можливість обміну трейд ін.