Найсвіжіші новини у світі автомобілів України - Фото 1

Найсвіжіші новини у світі автомобілів України

03 Бер 14:25

Сьогодні компанія Автопарк розповість вам про найсвіжіші новини зі світу автомобілів в Україні.

Відкриття нового автозаводу "Ukrainian Motor Vehicle" у Хмельницькому

На минулому тижні відбулась офіційна церемонія відкриття нового автозаводу "Ukrainian Motor Vehicle" у місті Хмельницький. На заводі планується виробляти вантажівки, автобуси та мікроавтобуси.

Український автовиробник "Електрокар" представив новий електричний седан "Електрокар ES-12"

Але незважаючи на це, Україна йде в ногу з часом і український автовиробник "Електрокар" представив новий електричний седан "Електрокар ES-12". Він оснащений двома електромоторами, які загальною потужністю досягають 400 к.с. і може розганятися до 100 км / год за 4,5 секунди. Це означає, що ви можете відправитися в свою подорож в стилі "Форсажа" на українському автомобілі!

Электромобильная станция Украина

Відкриття першої електромобільної станції швидкої зарядки на трасі Київ-Харків

А якщо ви відправляєтеся в далеку подорож на електромобілі, то для вас є чудова новина! В Україні відкрилась перша електромобільна станція швидкої зарядки на трасі Київ-Харків. Тепер можна зарядити свій автомобіль до 80% всього за 30 хвилин. Так що більше не потрібно хвилюватися про те, що вам доведеться чекати довго, щоб продовжити свою подорож!

A-Win Taxi

А ще, якщо ви користуєтесь таксі, то ви, можливо, незабаром зможете насолодитися новою електромобільною моделлю "A-Win Taxi", Оснащений електродвигуном потужністю 140 к.с. та може проїхати на одному заряді до 350 км. Нарешті ми зможемо дихати свіжим повітрям, а не вихлопними газами таксі!

Але у нас є й не дуже хороші новини. Власники мотоциклів та мопедів, чий рівень шуму перевищує встановлені норми, будуть оштрафовані.

Нервный водитель Украина

Українці визнані найбільш нервовими водіями в світі

У іншій новині, українські водії потрапили на вершину рейтингу найбільш нервових водіїв у світі. Згідно з дослідженням, проведеним міжнародною організацією, українці на дорозі поводяться так, ніби поганяються за чимось дійсно важливим. До речі, цю статистику опублікували на день народження одного з засновників української автомобільної компанії.

Бережіть себе та своє авто!

На завершення, хочемо нагадати всім власникам автомобілів про важливість технічного обслуговування своїх машин. Адже, як показує статистика, кожен п'ятий аварійний випадок на дорогах пов'язаний саме з технічними несправностями машин.

Пам'ятайте, що ваша безпека та безпека оточуючих на дорозі залежать від стану вашого автомобіля!