Рейтинг найнадійніших та найпроблемніших кросоверів - Фото 1

Рейтинг найнадійніших та найпроблемніших кросоверів

13 Бер 09:09

Покупка нового автомобіля — радісна подія. Проте, знайти гарний транспорт не так просто, як здається на перший погляд. Багато хто питає поради у знайомих, консультується зі спеціалістами сервісних центрів. Також, слід звернути увагу на незалежні дослідження та опитування, щоб обрати дійсно надійне авто.

Багато хто зупинив свій вибір на кросоверах. Автомобілі поєднують в собі найкращі якості позашляховика, мінівена та хетчбека. Перед тим, як придбати машину, варто ознайомитись з рейтингом самих надійних моделей.

Перелік надійних кросоверів

Було опитано понад 16000 володарів кросоверів. Це допомогло створити перелік автомобілів, які відрізняються надійністю та гарними характеристиками.

Вісім надійних кросоверів, на які варто звернути увагу:

Mazda CX-30


Mazda CX-30 фото

Кросовер 2020 року залишається керованим навіть в аварійних ситуаціях. Як показують відповіді володарів, більш ніж половину проблем можна вирішити в той же день. Mazda CX-30 Це динамічна, потужна машина, на яку варто звернути увагу. Це доволі компактний кросовер, який гідно витримує великі навантаження та не боїться доріг поганої якості.

Suzuki Ignis

Suzuki Ignis фото

Потужний кросовер компактного розміру. Лише 11% автомобілів мають несправності, згідно з проведеними опитуваннями. Проблеми можуть виникати зі зчепленням та коробкою передач Suzuki Ignis. Але їх можна вирішити за один день в фірмовому сервісному центрі. Варто зазначити, що в авто високий рівень прохідності автомобіля та високий рівень керованості навіть в екстрених умовах.

BMW X3

BMW X3 фото
Німецький кросовер, який точно заслуговує на увагу. Навіть при виникненні дефектів, автомобіль залишається керованим. Велика кількість комплектацій дає змогу обрати транспорт на будь-який бюджет.

Audi Q7

Audi Q7 фото
Надійний, міцний та відомий кросовер. Audi Q7 чудово себе показує при великих навантаженнях. Машина має потужний двигун, стильний зовнішній вигляд та декілька видів комплектації.

Honda CR-V

Honda CR-V фото
Кросовери 2012-2018 року — чудовий вибір для тих, хто шукає надійний кросовер за привабливою ціною. Honda CR-V потужна, та якісна машина з покращеною системою безпеки. Лише 13% користувачів стикались з проблемами. Вважається, що це машина для відпочинку. Але кросовер чудово себе показує у різних умовах.

Mazda CX-5

Mazda CX-5 фото
Надійна машина, яка не боїться навантажень та чудово себе показує навіть у критичних умовах. Кросовер створений спеціально для важких умов експлуатації та не вимагає особливого догляду. Власники Mazda CX-5 рідко зіштовхуються з проблемами.

Hyundai Tucson

Hyundai Tucson фото
Обираючи Hyundai Tucson варто звернути увагу на моделі 2015-2020 року. Саме вони вважаються найбільш надійними. Це ідеальний кросовер, який підійде як для умов міста, так і для доріг поганої якості. Компактний автомобіль з потужним мотором — чудовий варіант на кожен день.

Hyundai Kona

Hyundai Kona фото
Якщо треба кросовер з високим показником надійності, то це Hyundai Kona. Навіть при появі дефектів, автомобіль залишається керованим та безпечним. Компактний кросовер створений для умов міста. Не дивлячись на це, машина ідеально справляється з великими навантаженнями та поганими дорогами

Чи бувають ненадійні кросовери?

Фахівці компанії Автопарк впевнені в тому, що поганих кросоверів не буває. Все залежить від того, як господар автівки до неї відноситься. Так, кожна машина потребує регулярного обслуговування в надійних сервісних центрах. А за турботу власник отримає надійну та довговічну машину.

Де купити надійний кросовер

Після того, як модель автомобіля обрана, треба знайти перевірене місце для покупки. Сайт Автопарк.юа пропонує великий вибір б/у кросоверів. На платформі є великий вибір надійних кросоверів на будь-який бюджет. Зручна система пошуку дає змогу швидко обрати потрібний варіант.

Всі автомобілі проходять перевірку та відповідають опису. Детальна характеристика дає змогу ознайомитись з ключовими параметрами машини, та зрозуміти чи підходить вона під потреби. Придбати машину можна за готівку чи в кредит. Також, є можливість обміну трейд ін, що допомагає уникнути проблем, пов'язаних із продажем старої машини.

Автопарк.юа — надійний партнер для тих, хто хоче придбати чи купити автомобіль. Супровід спеціаліста гарантує прозорість на надійність угоди. Менеджер допоможе обрати кращий автомобіль, розкаже про всі особливості комплектації. Представник розкаже, як правильно оформити документи, та підбере кращий варіант страхового поліса.