Вживані авто з Америки: найдоступніші легковики зі США від $6000 - Фото 1

Вживані авто з Америки: найдоступніші легковики зі США від $6000

20 Бер 08:46

Популярність вживаних автомобілів із США дуже зростає. Такі машини дешевше, ніж аналоги з європейського ринку, при цьому не поступаються у якості й потужності. До того ж мають непогану комплектацію. Але важливо враховувати один недолік: темне минуле. В Україну завозять автомобілі, які потрапляли в аварії та мали різні пошкодження. Тому дуже важливо ретельно перевірити історію машини, щоб не витратити великі суми на ремонт.

Популярні легкові авто з Америки до $6000

Імпортерам вдалось налагодити шляхи постачання автомобілів, хоча це й призвело до підвищення цін. Проте, це не дуже зупиняє українців, які хочуть придбати якісну машину з повною комплектацією за низкою ціною.

Ford Fiesta

Відкриває рейтинг компактний Ford Fiesta. Стильний на потужний автомобіль можна часто зустріти на українських дорогах. Мотор машини відрізняється високим запасом ходу, та не створює проблем власнику. Купити вживане авто можна за $4200. Це дуже приємна ціна за машину відмінної якості.

Volkswagen Jetta

Volkswagen Jetta фото

Тим, хто шукає доступний та безпечний автомобіль, варто звернути увагу на Volkswagen Jetta. Німецька якість, надійні деталі та високий просвіт роблять цю модель ідеальною для українських доріг. Вартість Volkswagen Jetta починається з $8600. Це чудова ціна за комфортний автомобіль, який не вимагає специфічного догляду та витримає всі навантаження.

Hyundai Sonata

Hyundai Sonata фото

Hyundai Sonata — авто для тих, хто цінує комфорт, стиль та безпеку. Машина компактна, проте має доволі просторий салон та широкий багажник. Hyundai Sonata достатньо потужна, та має посилену ходову частину. Можна знайти вживаний автомобіль в ідеальному стані за $6990.

Toyota Camry

Toyota Camry фото

Toyota Camry — седан з потужним двигуном та високими ходовими показниками. Це чудовий варіант для поїздок по місту та бездоріжжю. Машина відрізняється ідеальною керованістю, просторим салоном та комплектацією. Купити вживану Toyota Camry можна за $8900. Для потужної машини з твердим дном та покращеною динамікою, це ідеальна ціна.

Mazda 6

Mazda 6 фото

Mazda 6 — комфортна машина, яка не створює проблем своєму власнику. У автомобіля грана керованість, потужний двигун, стильний дизайн. Покращена підвіска мінімізує відчуття від нерівностей на дорогах. На ринку вживаних автомобілей Mazda 6 можна купити $5990.

На що звернути увагу при покупці вживаного авто з Америки

Обрати надійне вживане авто з США можна на сайті Автопарк.юа. Це ідеальний варіант, щоб:

  • підібрати найкращий автомобіль;
  • скоротити час на пошуки;
  • впевнитись у стані машини;
  • підібрати кращий варіант оплати.

В каталозі опубліковані тільки перевірені оголошення. Вся інформація та фото відповідають дійсності. Завдяки цьому не треба витрачати купу часу, щоб знайти реальну історію автомобіля.

Сервіс пропонує купити б/у авто з Америки за готівку чи в кредит. Плюс, є можливість обміну з доплатою. Автопарк.юа — ідеальний помічник для автомобілістів, які хочуть придбати чи продати машину.