Автомобільний ринок Америки – один із найбагатших ринків, де представлено безліч гідних моделей автомобілів - Фото 1

Автомобільний ринок Америки – один із найбагатших ринків, де представлено безліч гідних моделей автомобілів

29 Черв 06:21
Якщо ви зацікавлені в тому, щоб купити автомобіль зі США, варто заглянути на www.autopark.ua/

Відмінні сторони автомобілів з Америки:

1. Відмінна якість машин, вироблених США.
Громадяни Америки заявляють високі вимоги до надійності машин та збирання. Виробники прагнуть підвищувати технічні властивості автомобілів, що надходять ринку.

2. Укомплектованість машин на найвищому рівні.
Навіть найбюджетніша машина зі США фарширується повним електропакетом, а також кондиціонером, надійними замками, гідропідсилювачами керма, комфортабельним шкіряним салоном. Такою начинкою європейські машини похвалитися не можуть.

3. Ідеальний стан машин.
Перед продажем авто знаходяться в ідеальному стані і пов'язано це з тим, що сервісне обслуговування в США на високому рівні. Ще один фактор, який позитивно впливає на стан авто – добрі дороги. На машини до трьох років із пробігом до 80 тис. км. Виробник дає гарантію, тому усунення несправностей здійснюється за рахунок компанії.

4. Наявність повної інформації щодо історії автомобіля із США.
Країна з централізованою базою даних зберігає всі дані щодо зареєстрованих машин. Покупець може перевірити дані про автомобіль - по вин-коду, і дізнатися про всі дані про машину аж до кількості власників.

5. Величезний вибір моделей.
Американцям властиво регулярно міняти машини, це стимулює виробників наповнювати ринок цікавими моделями.

6. Доступна вартість.
Виробники принципово не підвищують ціни на нові машини, а на авто з пробігом у три роки взагалі ціна знижується на половину. Саме тому оптимальний варіант – це покупка авто із пробігом від 3 до 8 років.