Honda запускає продаж гібридного седана Accord - Фото 1

Honda запускає продаж гібридного седана Accord

27 Бер 15:19
Північноамериканський офіс японської компанії Honda офіційно анонсував старт продажу гібридного седана Accord Hybrid, а також озвучив ціни "зеленого" автомобіля. У салонах дилерів новинка з'явиться 23 березня 2018 року і пропонуватиметься за мінімальною ціною від $25 100, не включаючи податок за доставку в розмірі $890.

Гібридний седан Honda Accord Hybrid нового покоління поставляється зі світлодіодними фарами головного світла та унікальними 17-дюймовими литими колісними дисками вже в базовій версії. Крім цього, в оснащення найдоступнішого седана входить 2-зонний клімат-контроль, камера заднього виду, кнопкове запалювання та багато інших «принад».

У більш дорогих версіях новий гібридний седан Honda Accord Hybrid 2018 модельного року отримує такі «фішки», як просунуту інформаційно-розважальну систему та акустичну систему, шкіряне оздоблення інтер'єру, бездротовий зарядний пристрій для смартфонів, розширений список систем безпеки та допомоги водієві. седан Honda Accord Hybrid нового покоління наводиться 2,0-літровим 4-циліндровим двигуном та двома електромоторами, у тандемі з якими працює безступінчата трансмісія. Сумарна віддача – 212 кінських сил. У компанії зазначають, що автомобіль має дуже низьку витрату палива.