Hyundai представив спеціальні версії Veloster N і Ioniq - Фото 1

Hyundai представив спеціальні версії Veloster N і Ioniq

17 Вер 09:17
Американський офіс компанії Hyundai представив спеціальні модифікації Veloster N та електричного Ioniq. Автомобілі візьмуть участь у змаганні Search for the Ultimate Street Car, на якому буде обрано найкращий модифікований автомобіль. Усі учасники змагатимуться один проти одного на гоночному треку.

"Заряджений" хетчбек Veloster N оснащений 2,0-літровою "турбочетвіркою" потужністю 275 к.с. і 353 Нм крутного моменту. Двигун поєднується з електронним блоком управління Remus Powerizer, покращеною чуйністю педалі газу, вихлопом з активними заслінками, експериментальним холодним впуском та інтеркулером.

Електричний Hyundai Ioniq отримав електродвигун від кросовера Kona. Потужність такого агрегату становить 204 кінські сили та 395 Нм моменту (на звичайному Ioniq мотор видає 120 сил та 295 Нм моменту). Це ваш Всесвіт, де немає місця нудьги та розчарувань. Тут знайдеться все необхідне для того, щоб ви могли грати без обмежень. Автомобіль розганяється від 0 до 96 км/год за 5,8 секунд, а до 160 кілометрів на годину за 15,7-секунди. Максимальна швидкість становить 185 км/год.