Кросовер Rolls-Royce випробували у пустелі - Фото 1

Кросовер Rolls-Royce випробували у пустелі

30 Квіт 13:39
Компанія Rolls-Royce на своєму YouTube – каналі, опублікувала відеоролик, де показала випробування свого першого кросовера – Cullinan. Тестували автомобіль у пустелі, поряд із Дубай.

Кросовер буде побудований на новій, надлегкій алюмінієвій архітектурі, яка в майбутньому ляже в основу всіх автомобілів британської марки. Попередньо, новий Cullinan отримає 6,75-літровий твін-турбований двигун з віддачею в 671 кінську силу при 900 Нм моменту, що крутить. Двигун працюватиме в парі з восьмиступінчастим автоматом ZF та системою повного приводу.

Публічна презентація першого кросовера марки Rolls-Royce відбудеться влітку цього року. Розробка моделі Cullinan ведеться протягом останніх трьох років. Раніше стало відомо, що Rolls-Royce Cullinan вийшов на фінальний етап.

Тести розпочалися ще на початку квітня у Північно-шотландському нагір'ї. Також, новий кросовер має пройти випробування в Австрійських Альпах, пустелі Близького Сходу, і останньою точкою тестів, стане США. Ця кампанія отримала назву The Final Challenge.