Land Rover Defender нового покоління представлять у 2020 році - Фото 1

Land Rover Defender нового покоління представлять у 2020 році

22 Серп 08:38
Компанія Land Rover підтвердила розробку позашляховика Defender нового покоління. Прес-служба марки заявила, що у продаж новинка надійде 2020 року. Жодної інформації про новинку поки немає.

За інформацією видання Autocar, новий Defender буде збудований на алюмінієвій архітектурі. При цьому експерти журналу Motoring повідомляли про те, що автомобіль буде доступний у 3- та 5-дверних версіях з відкритим і заритим кузовом, розкішною модифікацією, а також у версії для екстремального бездоріжжя. У лінійку двигунів увійдуть 2,0-літрові бензинові та дизельні наддувні чотирициліндрові агрегати, а також 3,0-літрові мотори V6. Позашляховик нового покоління буде доступний і в електричній модифікації. Такий автомобіль отримає один електродвигун та акумулятор. Пізніше, можлива поява і потужнішої електричної силової установки.

Виробництво Land Rover Defender нинішнього покоління було припинено у січні 2016 року. Британський виробник неодноразово заявляв, що планує зняти «ветерана» з виробництва: спочатку випуск збиралися припиняти у грудні 2015 року, але потім перенесли дату.