Найкращі автомобілі для молоді - Фото 1

«Найкращі автомобілі для молоді: вибір машини для стильної їзди»

06 Черв 17:53

Отже, ви отримали водійські права і перед вами постало питання, яке авто обрати. Не останнім питанням в виборі авто для молоді є ціна автівки. Але, окрім ціни, є багато інших вимог, яким повинен відповідати автомобіль молодого та ще не дуже досвідченого водія.

В першу чергу, це безпека. Більшість сучасних авто обладнані системами активної безпеки, які підстрахують водія-початківця у певних дорожніх ситуаціях. Для молоді також важливим фактором буде наявність сучасної інформаційно-розважальної системи, можливість підключення до смартфону, стильний внутрішній дизайн, легкість керування та витрати пального.

Переваги купівлі авто з пробігом

Компанія Autopark підібрала найкращі автівки з пробігом, які задовольнять вибагливого молодого водія. Ми пропонуємо для першої машини обирати саме вживаний автомобіль, бо в цьому рішенні є декілька переваг порівняно з купівлею нового транспортного засобу.

  • Менша ціна. Купівля авто з пробігом значно зекономить ваші витрати та стане чудовим рішенням, якщо ви обмежені в фінансах.
  • Ви зможете замінити авто через 2-3 роки на більш сучасне, що дозволить вам завжди бути в тренді новинок автопарку.
  • Технічне обслуговування вживаної автівки дешевше, ніж нової.
  • Можна купувати не оригінальні запчастини, а більш дешеві аналоги, що зробить ремонт автівки дешевшим.
  • Більшість вживаних машин вже укомплектовані необхідними аксесуарами (чохлами, сигналізацією, змінною гумою та додатковими дисками), які попередні власники продають разом з машиною.

Поїхали!

Ми підібрали для вас топ-10 автомобілів для молодих водіїв. Це надійні, технологічні та доступні за ціною автівки. Можливо, якась з цих машин виявиться саме тією, про яку ви мріяли.

10. Honda Civic - яскравий та потужний

Honda Civic фото

Автівка Honda Civic поєднує високу якість та помірну ціну. Транспортний засіб яскравого кольору синій металік має під капотом бензиновий двигун потужністю 174 кс об’ємом 2,0л та механічну коробку передач. Салон поєднує комбінацію шкіри та текстилю чорного кольору. Автомобіль та салон в ідеальному технічному стані. Укомплектований заводськими системами безпеки. Сидіння водія та пасажирів обладнані подушками безпеки. Задня камера призначена для допомоги при паркуванні. Салон обладнаний бортовим комп’ютером, кондиціонером з 2-зонним климат-контролем, датчиком дощу та мультифункціональним кермом, яке регулюється по висоті та по вильоту. Автівка має систему адаптивного освітлення та протитуманні фари. Підтримує підключення до смартфону.

9. Subaru Forester для амбітних та вибагливих

Subaru Forester фото

Неймовірний японський кросовер Subaru Forester білого кольору виглядає досить компактно, проте має просторий салон та багажний відсік. В ньому комфортно розмістяться п’ятеро дорослих. Модель має оригінальні бампери та червону прошивку на центральній консолі. Салон оздоблено штучною шкірою чорного кольору. Авто в ідеальному технічному стані. Автоматична коробка передач робить керування легким та приємним. В стандартну комплектацію входить повний привід. Стандартні функції допомоги водієві включають адаптивний круїз-контроль та автоматичне екстрене гальмування. Мультимедійна система з LCD-екраном проста у використанні. Підключення до смартфону є стандартним.

8. Подорожуємо разом з Mazda CX-9

Mazda CX-9 фото

Для тих, хто любить подорожувати великими компаніями, підійде Mazda CX-9 з 7-місним салоном. Машина в ідеальному технічному стані, укомплектована TOURING Led оптикою, сучасною мультимедійною системою з великим сенсорним екраном, навігаційною системою та голосовим керуванням. В базову комплектацію входить адаптивний круїз-контроль, контроль за смугою руху та система доступу без ключа. Акустика BOSE сподобається молоді своїм бездоганним звуком. Це дуже комфортне авто з помірними витратами палива. Легко керований автомобіль, оснащений шумоізоляцією, в якому майже не відчувається звук роботи потужного турбомотору, дозволяє насолодитися швидкою поїздкою у супроводі драйвової музики.

7. Toyota Camry Hybrid - надійний та комфортний

Toyota Camry Hybrid фото

Седан японського виробництва Toyota Camry Hybrid поєднує надійність, комфорт та економічність. Середня витрата пального на 100 км - 4-5 літрів. Автоматична коробка передач та передній привід роблять це авто ідеальним варіантом для поїздок містом. Благородний сірий колір кузова гармонійно пасуватиме діловому костюму молодого, але серйозного бізнесмена, підприємця або клерка. В комплектацію входить круїз-контроль, підігрів дзеркал, електрорегулювання керма та багато чого іншого.

6. Hyundai Accent - бюджетний та економічний

Hyundai Accent фото

Бюджетний та економічний Hyundai Accent з механічною коробкою передач та двигуном об’ємом 1,4 л обладнаний кондиціонером та бортовим комп’ютером. Практично нове авто в ідеальному технічному стані укомплектоване гарною сигналізацією і подушками безпеки водія та пасажира. Колір кузова сірий, оздоблення салону - текстиль сірого кольору. Ручне регулювання сидіння водія та можливість регулювання керма по висоті.

5. Mazda 6 - розкішний та енергійний

Mazda 6 фото

Mazda 6 недарма вважається одним із найкращих автомобілів для молодих водіїв. Седан японського автопрома розкішно виглядає й так само їде. Авто червоного кольору з двигуном об’ємом 2,5 л та автоматичною коробкою передач сподобається активним молодим людям завдяки спортивній керованості, якою славиться Mazda. Перелік стандартних функцій допомоги водію містить круїз контроль, контроль сліпих зон та вибір режиму руху. Мультимедійна система з LCD-екраном дає можливість підключення до смартфону. Надійна та недорога в обслуговуванні автівка сподобається тим, хто віддає перевагу енергійній динаміці водіння Mazda.

4. Volkswagen E-Lavida - екологічний та компактний

Volkswagen E-Lavida фото

Прихильники екологічних видів транспорту мають гідно оцінити електромобіль Volkswagen E-Lavida. Авто з мінімальним пробігом, інтер’єр та екстер’єр якого в ідеальному стані. Має три режима їзди та може заряджатися від розетки 220В. Літом запасу ходу вистачить на 280 км. Запас ходу залежить від режиму їзди. Салон обладнано бортовим комп'ютером та датчиком дощу. Кермо має електричне регулювання. Автівка забезпечена базовою системою безпеки.

3. Seat Ibiza на кожен день

Seat Ibiza фото

Для повсякденної їзди підійде Seat Ibiza - надійний універсал з механічною коробкою передач та потужним двигуном об’ємом 1,2 л. На 100 км витрачається в середньому 5л палива. Автівка оснащена круїз-контролем, датчиком дощу, має бортовий комп'ютер та мультифункціональне кермо. Система безпеки включає функцію виявлення пішоходів з автоматичним гальмуванням. Автомобіль має просторий салон та спортивний вигляд, що дуже подобається молодим людям.

2. Улюблений та стабільний Ford Fiesta

Ford Fiesta фото

Ford Fiesta є однією з найулюбленіших моделей, яку обирають водії-новачки. Він оснащений контролем за смугою руху та покращеною системою виявлення пішоходів, що може запобігти зіткненню навіть уночі. Мультимедійна система обладнана голосовим керуванням та має звукову систему B&O Play, що включає 8 аудіодинаміків преміум класу, завдяки яким молодь може насолоджуватись поїздкою у супроводі гучної музики високої якості. Автоматична коробка передач забезпечує плавне та м’яке керування.

1. Неперевершений та сучасний Honda Accord

Honda Accord фото

Очолює наш перелік Honda Accord. Седан в ідеальному стані, обладнаний системою Honda Sensing з адаптивним круїз-контролем, системою автоматичного екстреного гальмування, функцією читання дорожніх знаків та системою утримання смуги руху. Мультимедіа укомплектована 8,0-дюймовим сенсорним екраном та 8 динаміками. Підключення до смартфону входить у стандартну комплектацію. Швидке прискорення та витрати палива відмінно підходять для автівки цього класу. Сидіння водія має електропривод. Салон оснащено кондіціонером с двозонним клімат-контролем, подушками безпеки та камерою заднього виду. Знайти недоліки в Honda Accord майже неможливо, тож ця автівка є найкращим вибором для молодих та цілеспрямованих водіїв.

Салон Автопарк пропонує широкий вибір вживаних авто, які пройшли комплексну юридичну перевірку, технічне і сервісне обслуговування та ретельну діагностику. Ми впевнені в надійності та справності кожного запропонованого автомобіля.