Пікап GMC Sierra отримав комплектацію Elevation - Фото 1

Пікап GMC Sierra отримав комплектацію Elevation

18 Черв 07:44
General Motors не припиняє поповнювати лінійку своїх повнорозмірних пікапів. На цей раз GMC Sierra отримав нову комплектацію під назвою Elevation.

Зовнішньо GMC Sierra Elevation можна дізнатися за відсутністю хромованих деталей. Всі елементи, не рахуючи решітки радіатора, вставок у бампер і окантовок колісних арок, пофарбовані в колір кузова. Для даної модифікації доступний пакет поліпшень під назвою X31, куди входять амортизатори Rancho, «роздатку» з понижувальною передачею, блокування заднього диференціала і електронний помічник спуску з гори. Найцікавішим, звичайно ж, є двигун - новий 4-циліндровий турбомотор L3B ,7 літра та потужністю 310 к.с. і 472 Нм крутного моменту. Агрегат працює у парі з 8-ступінчастим автоматом. Такий же двигун недавно отримав і брат «Сієри» — пікап Chevrolet Silverado.

Також покупцям запропонують бензиновий V8 із системою відключення будь-якої кількості циліндрів – Dynamic Fuel Management. Цей агрегат працюватиме виключно з восьмиступінчастим автоматом. Навесні наступного року з'явиться ще один двигун - 3,0-літровий турбодизель V6 Duramax LM2.