Представлений найдорожчий кросовер у світі - Фото 1

Представлений найдорожчий кросовер у світі

24 Квіт 15:50
Перед нами – Range Rover SV Coupe, найдорожчий кросовер у світі. Тридверна версія моделі виявилася дорожчою, ніж Bentley Bentayga та Lamborghini Urus. Найдорожче можуть бути тільки тюнінговані автомобілі.

Новий Range Rover SV Coupe – перша тридверка за попередні 30 років. Однак більший подив викликає ціна, а не відсутність задньої пари дверей. Автомобіль, який вийшов тиражем 999 одиниць, можна купити за ціною від 295 000 $.

Зовні купе Range Rover мало чим відрізняється від стандартної п'ятидверки, а ось салон має набагато більше відмінностей. В обробці використані дорога шкіра з прострочкою та дерево. Усередині встановлено чотири окремі крісла з електроприводом, підігрівом та вентиляцією.

У комплектацію Range Rover SV Coupe 2018 входять лазерні фари, пневмопідвіска та аудіосистема з 23 динаміками, а за додаткову плату можна отримати 23-дюймові литі диски.

Двигун у Рейнж Ровера купе буде лише один – п'ятилітровий компресорний V8 на 565 л. с. та 8-ступінчастий автомат. З 0 до 100 км/год прискорюється за 5 секунд, а максималка – 265 км/год.