Як продати авто в режимі карантину? - Фото 1

Як продати авто в режимі карантину?

30 Квіт 06:32

На території України введено заходи щодо запобігання епідемії коронавірусу COVID-19. Тому сервісні центри МВС закрилися, де люди могли оформити документи про купівлю-продаж б/у автотранспорту, можна лише оформляти документи на новий автомобіль. Але авторинок не перестав працювати – робота авторинку продовжує працювати в онлайн режимі, а саме, автомобіль можна підготувати до продажу через Автопарк, також там можна підібрати собі нове авто, домовиться з покупцями та власниками. І це все можна зробити не виходячи з дому, дистанційно, що є вигідним варіантом у ситуації.

Як же відбувається продаж автомобіля під час карантину?

Як розрекламувати автомобіль, коли все закрито і потрібно залишатися вдома?

Відповіддю на ці питання є скористатися Автопарком.
Є кілька причин, з яких можна з'ясувати, наскільки зручно використовувати даний сервіс, ніж намагатися самому продати авто під час карантину.

  • По-перше, оскільки на вулицю варто виходити лише з вагомих причин, тому відзняти матеріали для реклами автомобіля стає вкрай проблематичним. А від якісної фотографії може залежати кількість слів та ціна автомобіля. Зробити пару знімком, як роблять більшість продавців, мало. Фотосесію автомобіля треба проводити ретельно, показавши деталі автомобіля. Фото автомобіля має бути відкритим, щоб клієнти не підозрювали, що ви щось ховаєте від них. Саме тому варто звертатися до Автопарку, співробітники знають всі нюанси та зроблять професійні фотографії вашого автомобіля, які зацікавлять клієнтів.
  • По-друге, багато залежить від реклами. Багато людей при продажі авто не приділяють належної уваги рекламі або розміщують свою рекламу там, де її ніхто не переглядає. І тому їх автомобілі довго продають. Тому краще скористатися автопарком, ніж чекати самому, коли у вас куплять машину. За вас зроблю якісну рекламу та розмістять її на тих сайтах, де відвідуваність користувачів під час карантину висока.

Виходячи з цього, користуючись Автопарком, вам не потрібно зайвий раз виходити з дому, всю роботу зроблять за вас. А також ви отримаєте рекламу, яка у найкоротший термін приведе вам клієнтів.