Chevrolet представив «північний» позашляховик Tahoe Midnight Edition - Фото 1

Chevrolet представив «північний» позашляховик Tahoe Midnight Edition

18 Квіт 10:41
Американська компанія Chevrolet виводить на "домашній" ринок спеціальний повнорозмірний позашляховик Tahoe Midnight Edition. "Опівнічний" автомобіль заснований на новій базовій модифікації Custom, яка доступна тільки в п'ятимісному варіанті кузова.

Нагадаємо. Минулого року для великого позашляховика Chevrolet Tahoe була розроблена нова варіація Custom, яка має на увазі автомобіль без третього ряду крісел. Тепер такий автомобіль отримав особливе видання Midnight Edition.

Спеціальна версія моделі Chevrolet Tahoe Midnight Edition, за традицією, відрізняється від звичайної моделі ексклюзивними рішеннями в оформленні інтер'єру та інтер'єру, а також розширеним списком стандартного оснащення. Окрім іншого, «північний» позашляховик отримав унікальні 18-дюймові «ковзанки» та шини Goodyear Wrangler DuraTrac.

На американському ринку позашляховик Chevrolet Tahoe "північної" серії Midnight Edition доступний з бензиновим двигуном 5.3 V8 EcoTec3. Потужність – 355 кінських сил. Трансмісія – 6АКП. Тип приводу – задній чи повний. Для інших варіацій моделі також є силовий агрегат 6.2 V8 (420 к.с.).

Chevrolet Tahoe, що «почорнів», можна купити в США за мінімальною ціною від 45 тисяч 995 доларів. У салонах дилерів автомобіль з'явиться навесні цього року.