Оновлений седан Acura TLX надійшов у продаж - Фото 1

Оновлений седан Acura TLX надійшов у продаж

16 Квіт 12:18
На території Сполучених Штатів Америки розпочинається офіційний продаж оновленого седана Acura TLX 2019 модельного року. Автомобіль доступний у двох модифікаціях за мінімальною ціною від $33 000.

Для оновленого седана Acura TLX США передбачено близько десяти різних комплектацій, включаючи спортивну версію A-Spec. Однак автомобіль у спортивному виконанні доступний за мінімальною ціною від $39 400. Зазначимо, що вказані ціни не включають податок за доставку в розмірі $965. Apple CarPlay та Android Auto, передні крісла з підігрівом, а також кілька систем безпеки та допомоги водієві.

У США оновлений седан Acura TLX 2019 пропонується із двома силовими агрегатами. Це: 2,4-літровий мотор i-VTEC (206 л.с.), з'єднаний з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач, та 3,5-літровий мотор V6 (290 л.с.), що працює в парі з 9- діапазонним «автоматом». Крім цього для автомобіля, що «посвіжів», доступні опціональні пакети Technology і Advance, абсолютно новий відтінок Platinum White Pearl, обігрів рульового колеса, камери кругового огляду, просунута акустична система і багато іншого.

Для шанувальників спортивнішого автомобіля компанія пропонує седан Acura TLX A-Spec. У такому виконанні машина отримує додаткову чорну обробку, агресивніший аеродинамічний обвіс, ексклюзивні 19-дюймові «ковзанки», «копчені» світлодіодні задні ліхтарі, задній дифузор і спортивну вихлопну систему. Крім цього такий седан відрізняється унікальною обробкою інтер'єру. Зазначимо, що в максимальній комплектації оновлений седан Acura TLX A-Spec 2019 доступний у США за мінімальною ціною від $45 950.