Buick анонсував новий хетчбек Velite 6 - Фото 1

Buick анонсував новий хетчбек Velite 6

13 Квіт 20:18
Преміальна американська марка Buick офіційно анонсувала світову прем'єру нового серійного хетчбека Velite 6, що призначений для Піднебесної. Публічний дебют 5-дверної моделі відбудеться 17 квітня поточного року.

В даний час виробник опублікував єдине зображення нової серійної моделі Buick Velite 6, на якому показано шматочок задньої частини автомобіля. Судячи з зображення, серійна машина мало чим відрізнятиметься від однойменного концепту, дебют якого відбувся ще 2016 року.

Нагадаємо, концептуальна модель Buick Velite розроблена в науково-технічному центрі PATAC (Pan Asia Technical Automotive Centre), який входить до СП китайського підрозділу General Motors та концерну SAIC. Прототип був оснащений 1,5-літровим бензиновим ДВЗ та електричним мотором. Також варто нагадати, що раніше американська марка представила серійний хетч Buick Velite 5, який є перелікованою копією моделі Chevy Volt. У оснащення цієї машини входить 1,5-літровий ДВС, два електромотори на 118 і 65 к.с., електромеханічний варіатор та акумуляторна батарея на 18 кВт/год. Запас гібрида – близько 768 км. Запас ходу на електротязі – близько 116 км.

Гібрид Buick Velite 5 зараз доступний тільки в Китаї. Швидше за все, нова модель Buick Velite 6 також пропонуватиметься виключно у Піднебесній.