Lincoln показав, яким буде новий Aviator - Фото 1

Lincoln показав, яким буде новий Aviator

12 Квіт 10:20
Марка Lincoln представила відроджений джип Aviator. Новинка демонструє стилістику та оснащення серійної моделі, поява якої запланована на наступний рік.

Детальна інформація про позашляховик поки що не розкривається. Відомо, що Aviator побудований на задньопривідній платформі, отримав три ряди сидінь і оснащений гібридною силовою установкою на базі бензинового двигуна Твін-турбо. Замість ключа для ідентифікації водія використовується смартфон зі встановленим додатком Lincoln Way — з його допомогою можна заводити машину, відчиняти двері та багажник. 12-дюймова віртуальна «приладка».

Крім цього, для позашляховика доступна активна підвіска, яка за допомогою камери підлаштовується до дорожніх умов, комплекс систем безпеки Co-Pilot360, функція автоматичного гальмування під час руху заднім ходом та нова мультимедійна система. Вона може виводити корисну інформацію та різні підказки в залежності від розташування та даних, отриманих від бортових систем автомобіля. Наприклад, карту заправок, якщо закінчується паливо. Lincoln Aviator першого покоління випускався з 2002 по 2005 рік. Позашляховик був побудований на платформі Ford Explorer та Mercury Mountaineer. Aviator оснащувався 4,6-літровою "вісімкою" від Ford Mustang Mach 1, яка видавала 302 кінські сили і 407 Нм крутного моменту і поєднувалася з п'ятиступінчастим "автоматом".