Chevrolet Silverado готовий до зміни поколінь! - Фото 1

Chevrolet Silverado готовий до зміни поколінь!

29 Груд 16:06
Цього року марка Chevrolet святкує сторіччя випуску першого вантажівки, який вважається предтечею нинішніх пікапів сімейства Silverado. Широке святкування цієї події відбулося цими вихідними на трасі Texas Motor Speedway, а головною зіркою шоу став пікап Chevrolet Silverado 2019 модельного року, який сюди доставили на гелікоптері.

Це дійсно нова модель, хоча Silverado, що випускається нині, відносно свіжа: його виробництво почалося всього чотири роки тому, тоді як пікап попереднього покоління протримався на конвеєрі вісім років. У представленої в Техасі машини повністю новий кузов, а передок - подальша еволюція фірмової "двоповерхової" архітектури великих Chevrolet.

На жаль, компанія поки не опублікувала фотографії інтер'єру та технічні подробиці про машину. Відомо лише, що в конструкції застосовані легкі сплави, підлога вантажного відсіку виготовлена з високоміцної сталі, а сама машина стала легшою за колишню і матиме розширену моторну гамму. Крім того, показана в Техасі вантажівка - в новій комплектації Trail Boss, яка є розвиток версії Z71 і відрізняється збільшеним дорожнім просвітом, позашляховими шинами і чорним декором. Загалом у нового Silverado буде вісім комплектацій.

Повноцінна прем'єра пікапа пройде на початку січня на автосалоні в Детройті. А продажі в Америці, зважаючи на все, почнуться тільки ближче до кінця 2018 року.