Чого чекаємо найближчими роками від Ауді - Фото 1

Чого чекаємо найближчими роками від Ауді

29 Бер 05:17

Все більше і більше нашу увагу привертають електромобілі та Audi не виняток у їхньому виробництві. Так, нам представлено вже новий електрокросовер від Ауді, а незабаром обіцяють повноцінну модельну лінійку.

Зараз на ринки вже чекають представника обіцяної лінійки і на самому початку її стоїть позашляховик e-tron quattro. 2021 обіцяє вже модифікацію в тематиці спорт і поява в цій лінійці e-tron GT. Вона стане гідним суперником Tesla Model S. Також 2021 подарує новенький кросовер Audi Q2 із розряду електро.

Є ще одна модель VW ID Neo, яка здивує всіх і стане глобальною – новий електромобіль, кросовер, досить компактний і трохи менший за Q3. Поява його не змусить так довго чекати: 2020 стане точкою відправки його на ринки Китаю. Платформа MEB (від Volkswagen) стане основою цієї моделі автомобіля. А тим, хто вже планує придбання новинки, доведеться приготувати не менше 33000 євро і це досить мінімальна ціна для такого шедевра, яка буде досягнута за рахунок симпліфікації основних елементів з іншими моделями VW Group.