Dodge представив найпотужніший, швидкий і динамічний маслкар - Фото 1

Dodge представив найпотужніший, швидкий і динамічний маслкар

14 Лип 09:49
Компанія Dodge офіційно представила оновлене спорткупе Challenger SRT Hellcat із приставкою Redeye. Новинка отримала модернізований двигун, який тепер розвиває 808 л. і 958 Нм крутного моменту.

За словами глави компанії Dodge Стіва Біма, у новинці застосували компоненти та технології з моделі Challenger SRT Demon, який випускався обмеженим тиражем і вже знятий із виробництва. Challenger SRT Hellcat Redeye отримав значно покращений 6,2-літровий компресорний двигун V8, що працює в парі з восьмиступінчастим автоматом.

У двигуні замінили та модернізували загалом 25 деталей: встановлені посилені поршні та шатуни, новий нагнітач, інша паливна система та газорозподільний механізм. Також було покращено систему мастила, а тиск збільшився з 11,6 psi до 14,5 psi. «Червона зона» збільшена з 6200 до 6500 обертів за хвилину.

Dodge Challenger SRT Hellcat Redeye з місця до 96 км/год прискорюється за 3,4 секунд, а максимальна швидкість становить 327 км/год. Дрогову дистанцію в чверть милі купе здатне пройти за 10,8 секунди, що лише на 1,15 секунди повільніше за «Демона».