Екстремальний Ford Ranger сфотографували на евакуаторі - Фото 1

Екстремальний Ford Ranger сфотографували на евакуаторі

05 Лют 11:26
На дорозі загального користування у США помітили евакуатор, який перевозив тестовий прототип екстремальної модифікації пікапа Ford Ranger останнього покоління, що отримає назву Raptor. Фотографії виданню Motor Trend надіслали читачі.

Видання вважає, що на фотографіях зображена саме версія Raptor через радіаторні грати, на яких є великий логотип автовиробника. Майже такі самі грати стоїть на «зарядженій» версії іншого пікапа Ford – F-150.

Від стандартної версії Ranger останнього покоління сфотографована машина також відрізняється розширювачами колісних арок та позашляховими шинами.
Жодної інформації про технічні характеристики «зарядженої» версії пікапа поки немає. Передбачається, що публічний дебют Ford Ranger Raptor може відбутися на початку лютого у Таїланді.

Дебют "Рейнджера" нового покоління відбувся в січні на автосалоні в Детройті. Модель побудована на рамі з високоміцної сталі, до якої кріпляться виготовлені з того ж матеріали бампери. Модель комплектується бензиновим турбомотором 2.3, який поєднується із десятидипазонною автоматичною коробкою передач.

Пікап також оснащений системою повного приводу, що підключається, знижувальним поруч в коробці передач і блокуванням заднього диференціала.