Електропікапи незабаром чекаємо - Фото 1

Електропікапи незабаром чекаємо

06 Лют 05:27

Зараз електропікапи все одно, що екзотичні фрукти на кшталт дуріану, але незабаром вони стануть звичайнішими за банан. Ось що обіцяють найближчим часом випустити у продаж деякі відомі бренди.

Компанія Tesla, планує через 2-3 роки появу нового пікапа на базі Model 3. Електросилова установка та запас ходу цього пікапа буде дуже потужною.

Chevrolet Avalanche у сучасному виконанні буде новенький Bollinger B2 у якого буде 2 електромотори, а батарея на 120 кВт. Потужність електросилової установки – 614 к.с., однієї підзарядки вистачить більш ніж на 320 км. Компанія Bollinger вже у 2020 році планує запустити свій B2 серійно.

Також є можливість прокотитися в майбутньому електричному Ford F-150, але про його характеристики та потужності вся інформація дуже засекречена – точно чекаємо на надзвичайне диво. А перед випуском на ринок електричного F-150, компанія Ford планує. запропонувати своїм покупцям гібридну версію такого пікапа. Деяка відстань такий гібрид матиме можливість проїхати електромотором.

У 2020 році розпочавши виробництво Rivian R1T претендує на лідерство серед електропікапів. Силова установка - 800 к.с., в 3 секунди. розганятиметься до 100 км/год, батарея 180 кВт, запас ходу 640 км.

Новачки на ринку електричних автомобілів Atlis Motor розробляють пікап Atlis XT. Його запас ходу – 800 км. Комплектація топова і в навантаження велика батарея (можливість буксирувати теж буде великий).