Ford Fusion - Фото 1

Ford Fusion

27 Лют 12:56

Ford Fusion – найпопулярніший автомобіль в США. На першому місці у нього комфорт і виглядає він круто та сучасно. Що не можна сказати про його європейський аналог  Ford Mondeo, слово комфорт було геть-чисто забуте при його створенні.

Але Fusion має до всього ще й не одну комплектацію, на будь-який смак і бюджет. Виборів мотора теж хоч відбавляй – від 1,6 до 2,7 як на механіці, так і на автоматичній коробці (причому витрата палива коливається з незначною різницею і можна вважати майже однаковою на всіх моторах). – все, що забажаєте!

У 2017 авто отримав свій довгоочікуваний рестайлінг і знову ж таки хоча він був незначний (навіщо змінювати до невпізнання і так усіма улюблену марку), але дуже позитивно сприйнятий усіма користувачами. Були звужені передні ґрати, фари оновлені LED-елементом, покращили протитуманники. Але найвагоміше – це, звичайно, оновлення важеля передач. Була додана преміальна версія (Platinum) з обробкою з дерева та шкіри. Під час оновлень з'явилася можливість керувати   авто зі смартфона.

Ще один плюс цього авто – ніяких проблем із запчастинами та ціна їх оптимальна. В Україні такий автомобіль з пробігом можна придбати в рамках 15000 грн. 22000 $. А ось у США він обійдеться від 1500 (це інформація до роздумів). Не дарма з продажу в США це перший автомобіль!