Harley-Davidson Термінатора продадуть на аукціоні - Фото 1

Harley-Davidson Термінатора продадуть на аукціоні

04 Черв 06:34
На аукціоні Icons Legends of Hollywood Auction буде виставлений на торги легендарний Harley-Davidson з фільму «Термінатор-2: Судний день», знятий у 1991 році. За модель, на якій їздив Арнольд Шварценеггер, під назвою FLSTF Fat Boy, збираються отримати щонайменше 250 тисяч доларів. Технічні характеристики поки що невідомі.

Для тих, кому цей мотоцикл видасться надто дорогим, на аукціоні запропонують інший варіант — мотоцикл із фільму «Суддя Дредд», за ціною від 20 до 30 тисяч доларів. Також на торги виставлять космічний корабель з фільму «Чужі». За нього доведеться віддати від 150 тисяч доларів. Сама ж компанія Harley-Davidson розповіла, що планує у найближчі 10 років, вивести на ринок щонайменше 20 нових моделей. Серед яких буде повністю електрична модель. Серійне виробництво такого транспортного засобу заплановане на наступний рік.

Прототип першого електробайка від Harley-Davidson був показаний у 2014 році. Тоді його оснастили двигуном 74 л. і 52 Нм крутного моменту. З нуля до сотні він прискорювався приблизно за 4 секунди, а максимальну швидкість обмежили на позначці 150 км/год.