Hyundai приступив до тестів преміального кросовера - Фото 1

Hyundai приступив до тестів преміального кросовера

07 Лют 07:33
Наступного року преміальний суббренд південнокорейської компанії випустить кросовер, який стане конкурентом BMW X5 та Mercedes-Benz GLE

Компанія Hyundai розпочала дорожні випробування преміального кросовера, який випускатиметься під суббрендом Genesis. Шпигунські фотографії тестового прототипу новинки опублікувало видання Motor1.

На знімку зображений так званий мул - під модифікованим кузовом Hyundai Santa Fe ховаються агрегати кросовера Genesis. Передбачається, що серійний автомобіль отримає низку стилістичних елементів від концептуального кросовера GV80, показаного на мотор-шоу в Нью-Йорку навесні 2017 року.

Передбачається, що позашляховик пропонуватиметься з 3,5-літровим бензиновим мотором V6 і повним приводом. Крім того, пізніше буде доступна модифікація з гібридною силовою установкою.

Перший серійний кросовер Genesis з'явиться у 2019 році. Новинка зможе скласти конкуренцію BMW X5 та Mercedes-Benz GLE. Потім Hyundai випустить ще один кросовер, який побореться за покупців із BMW X3 та Mercedes-Benz GLC.