Kia показала дизайн нового K900 - Фото 1

Kia показала дизайн нового K900

19 Бер 15:16
Новий флагманський седан Kia, який отримає систему повного приводу, дебютує наприкінці березня на Нью-Йоркському автосалоні

Компанія Kia опублікувала дизайн-скетчі флагманського седана K900 наступного покоління. Публічна прем'єра новинки відбудеться наприкінці березня на мотор-шоу у Нью-Йорку.

Відмінною рисою седана стане масивна решітка радіатора, виконана у фірмовій концепції «Ніс тигра», що складається з 176 окремих елементів. Крім того, Quoris отримає задні ліхтарі та патрубки випускної системи з хромованою окантовкою.

Як повідомлялося раніше, інженери та дизайнери південнокорейської марки намагатимуться перетворити наступний K900 на більш розкішний автомобіль, щоб зміг наблизитися до Audi A8, Mercedes-Benz S-Class та BMW 7-Series.

Новий Kia K900, на відміну від попередника, буде доступний як із заднім, так і з повним приводом. Лінійка двигунів включить колишній 3,8-літровий агрегат V6 потужністю близько 320 сил, а також 425-сильну п'ятилітрову "вісімку". Не виключено, що лінійку двигунів поповнить новий бітурбо двигун V6, який на спортивному фастбеку Stinger видає 370 кінських сил.