Відроджений Ford Mustang із фільму Bullit почнуть продавати в Європі - Фото 1

Відроджений Ford Mustang із фільму Bullit почнуть продавати в Європі

15 Бер 15:39
Відроджений спорткар комплектується 5,0-літровим модернізованим двигуном V8 з віддачею 457 кінських сил

Компанія Ford привезла на автосалон до Женеви спеціальну версію Mustang під назвою Bullit для Європи. Виробництво новинки розпочнеться вже у червні 2018 року. Продажі автомобіля мають розпочатися у другій половині цього року. Ціни на спеціальний Mustang будуть названі пізніше.

Спеціальна версія автомобіля присвячена 50-річчю фільму Bullit, у якому головну роль зіграв Стів МакКвін. У цій кінострічці він пересувався спорткарі Ford Mustang 1968 р., що зробило цю машину однією з найвідоміших у світі. Загалом у фільмі взяли участь два такі автомобілі.

Відроджений спорткар комплектується 5,0-літровим бензиновим двигуном V8. Потужність агрегату складає 457 кінських сил. У США машина оснащується таким же двигуном, але там його віддача була підвищена до 475 кінських сил. Двигун працює спільно з шестиступінчастою механічною коробкою передач. Максимальна швидкість - 270 км на годину.

Новинку можна придбати у двох кольорах кузова – Dark Highland Green та Shadow Black. Також Mustang Bullit отримав хромовану решітку радіатора, спеціальну ліврею, як у класичного Mustang та 19-дюймові колісні диски. У салоні спорткара встановлюється сенсорна панель приладів, спортивні сидіння Recaro і аудіосистема Bang & Olufsen. Також клієнтам пропонуються гальма Brembo, а важіль перемикання передач у Bullit повністю копіює свій аналог із кінострічки.