Cadillac показав дизайн свого найменшого кросовера - Фото 1

Cadillac показав дизайн свого найменшого кросовера

14 Бер 15:43
На мотор-шоу у Нью-Йорку дебютує найменша модель американської марки. Cadillac XT4 отримає 275-сильний дволітровий турбомотор Cadillac XT4

Компанія Cadillac опублікувала відеотизер, що дає уявлення про дизайн свого найменшого кросовера - XT4. Публічна прем'єра новинки відбудеться наприкінці березня на мотор-шоу у Нью-Йорку.

Як повідомлялося раніше, до лінійки агрегатів увійде сімейство «цілком нових, потужних та ефективних двигунів». За попередніми даними, він включить дволітрову «турботвірку» потужністю не менше 275 кінських сил. Двигун зможе поєднуватись з дев'ятиступінчастою автоматичною коробкою передач. Новинка буде доступна як з переднім, так і повним приводом.

Не виключено, що для найменшого «Кадиллак» буде доступна система напівавтоматичного керування Super Cruise, яка застосовується на флагманській моделі CT6. Електроніка контролює кермо, а також акселератор і гальмівну систему — аж до повної зупинки. Водій повинен стежити за дорогою і в будь-який момент бути готовим взяти управління на себе.

Виробництво кросовера буде налагоджено у штаті Канзас. Cadillac XT4 складе конкуренцію BMW X1 та X2, Audi Q3 та Mercedes-Benz GLC.