KIA знову б'є рекорди продажів у США та Європі! - Фото 1

KIA знову б'є рекорди продажів у США та Європі!

16 Лис 13:40
Європейський продаж KIA зростає, компанія впритул підійшла до тривідсоткової частки ринку. За океаном Kia теж звітує про рекордні продажі, адже це найважливіший автомобільний ринок у світі. Давайте подивимося, які машини Kia мають найбільший попит по всій земній кулі. Kia Motors America відзвітувала про новий рекордний вересень, коли було продано 52 468 Cerato (Forte), що більше, ніж колись цього місяця за весь час присутності Kia на північноамериканському ринку. Тим часом, у Європі компанія зафіксувала новий рекордний квартал — 364 924 продані автомобілі з початку року. Яким же машинам Kia віддають перевагу американцям?

Kia Sportage - загальні продажі Kia у 2017-му станом на вересень становлять 1 987 104 машини, з яких Sportage займає перше місце — 351518 штук. Будучи бестселером у 2016-му, Sportage продовжує домінування на ринку кросоверів, підтверджуючи поєднання його дизайну, динаміки та практичності підкорюють покупців по всьому світу. Завдяки своєму дизайну і комплексу характеристик, Sportage продовжує займати верхні рядки в сегменті невеликих кросоверів, що швидко зростає. Не тільки у світі, а й в Україні.

Cerato - друге місце з продажу у світі посідає Kia Cerato, також відомий як Forte на деяких ринках. Станом на вересень у світі було продано 252246 Kia Cerato. Покупців приваблює його вартість, спортивний профіль та агресивний фас, з фірмовими ґратами "нос тигра", що перетікає у фари головного світла. Rio - третя за популярністю глобальна модель вже розійшлася тиражем у 189 837 машин.  Rio — це симбіоз економічності, інноваційності, щоденного задоволення від їзди та безлічі цінних для покупця функцій. Будучи ще більш збалансованим, ніж попередник, новий Kia Rio пропонує найкращі у класі практичність та технології безпеки.