Компанія Honda розповіла про оновлений кросовер Pilot - Фото 1

Компанія Honda розповіла про оновлений кросовер Pilot

30 Лип 06:07
Компанія Honda розкрила додаткові подробиці про оновлений кросовер Pilot. Восьмимісний автомобіль отримав нову зовнішність, переналаштований алгоритм роботи трансмісії та розширене стандартне оснащення.

Зовні, оновлений Pilot можна дізнатися по новій решітці радіатора, бамперам, світлодіодною головною оптикою, і заднім ліхтарям з іншим малюнком. Також, в залежності від комплектації, кросоверу покладено 18- або 20-дюймові колісні диски з новим дизайном.

На північноамериканському ринку Honda Pilot оснащується 3,5-літровим двигуном V6 потужністю 284 л. і 355 Нм крутного моменту. Агрегат працює в парі з 6 або 9-діапазонним «автоматом». Також, змінився алгоритм роботи клімат-контролю та системи старт-стоп.

Восьмимісний кросовер оснащений 7-дюймовою цифровою панеллю приладів, мультимедійною системою Display Audio з восьмидюймовим монітором, аудіосистемою з 10 динаміками і сабвуфером, а також функцією безконтактного відкриття дверей. У список обладнання також увійшов набір систем безпеки Honda Sensing. До нього входить: адаптивний круїз-контроль, система утримання у смузі, система запобігання фронтальним зіткненням та обмеження виїзду за межі дороги.