Компанія Land Rover представила оновлений Discovery - Фото 1

Компанія Land Rover представила оновлений Discovery

21 Черв 12:20
Компанія Land Rover представила модернізовану версію семимісного позашляховика Discovery. Автомобіль отримав електронні системи безпеки та новий агрегат.

До оновленого Discovery додали 3,0-літровий дизельний V6, потужністю 306 к.с. і 700 Нм крутного моменту. Такий двигун дозволяє автомобілю прискорюватися від 0 до 100 км/год за 7,5 секунд. Максимальна маса вантажу, що буксирується, становить 3,5-тонни.

Другим нововведенням стала система безпеки Clear Exit. При виході з автомобіля вона попереджатиме водія та пасажирів про транспорт, що наближає позаду. Якщо система виявить автомобіль, велосипедиста або інший об'єкт, подасть світловий сигнал встановлений на дверях. Також оновлений позашляховик отримав круїз-контроль з функцією Stop&Go, яка здатна в пробці гальмувати автомобіль, а потім знову почати рух. Нинішнє покоління Land Rover Discovery дебютувало на автосалоні в Парижі, у вересні 2016 року. Автомобіль побудований на тій же платформі, що і Range Rover. Завдяки широкому використанню алюмінію у конструкції, позашляховик став легшим на 480 кг.