Nissan розсекретив новий позашляховик - Фото 1

Nissan розсекретив новий позашляховик

09 Бер 06:31
Публічна прем'єра машини має відбутися на автосалоні у Пекіні у квітні цього року. Автомобіль побудували на базі пікапа Navara та назвали Terra

Компанія Nissan опублікувала перші зображення свого нового позашляховика, який збудували на базі пікапа Navara. Також цю платформу використовують Renault Alaskan та Mercedes X-Class. Новинка отримала назву Terra, а не Xterra чи Paladin, як планувалося раніше. Публічна прем'єра машини має відбутися на автосалоні у Пекіні у квітні цього року.

Зовні позашляховик відрізняється від пікапа більшими фірмовими радіаторними гратами, вузькими фарами головного світла, зміненим капотом і хромованими корпусами зовнішніх дзеркал. Крім того, позашляховик отримав збільшені задні двері та бічні вікна. Новинка буде доступна як з п'яти-, так і семимісним салоном. Проте офіційного підтвердження цієї інформації наразі немає.

Розкрити технічні характеристики Nissan обіцяє на мотор-шоу в Пекіні. За даними Motor1, Xterra оснастять 2,3-літровим турбодизелем, що видає 190 к.с. і 450 Нм крутного моменту. Двигун буде працювати в парі з шестистудруковою механічною коробкою або з семідіапазонним «автоматом». Автомобіль запропонують як із заднім, так і з повним приводом.