Першим власником гоночного Lamborghini Huracan у США став 14-річний школяр - Фото 1

Першим власником гоночного Lamborghini Huracan у США став 14-річний школяр

06 Бер 07:22
Чотирнадцятирічний школяр із містечка Ла-Каньяда-Флінтрідж у Каліфорнії став першим американським власником гоночного Lamborghini Huracan Super Trofeo Evo. Стівен Агахані з семи років професійно займається картингом та бере участь у перегонах Національної автоспортивної асоціації (NASA). Про це повідомляє The Drive.

Оновлений Huracan для монокубка Super Trofeo спортивний підрозділ Lamborghini Squadra Corse представив у вересні минулого року. Машина побудована у співпраці з фірмою Dallara Engineering, яка займалася розробкою шасі для прототипів «24 години Ле-Мана» та Bugatti Chiron

Lamborghini Huracan Super Trofeo Evo отримав нове обважування з вуглепластику з верхнім повітрозабірником і плавцем, як у прототипів класу LMP1 та болідів Формули-1.

Гоночний суперкар оснащується атмосферним двигуном 5.2 V10 потужністю 620 кінських сил і 577 Нм моменту, що крутить. Агрегат поєднується із шестиступінчастою секвентальною коробкою Xtrac. Трасу в Монці Huracan Super Trofeo Evo проходить за 1 хвилину 46,3 секунди - на 1,5 секунди швидше за попередника.

Ціна машини у США становить 295 тисяч доларів