Купівля авто зі США. Плюси - Фото 1

Купівля авто зі США. Плюси

16 Лют 15:35
Для сучасного автолюбителя, який бажає мати автомобіль своєї мрії, є багато варіантів. Які ж? Можна елементарно поїхати на авторинок, який є у кожному обласному центрі, можна відвідати автосалон, переглянути сайти старих автомобілів тощо.

Але ті, яким важливий комфорт, надійність та якість, які знають рахунок своїм грошам, давно вже віддають перевагу авто зі США.

✅ дуже висока якість автомобілів, вироблених у США
У штатах захист прав громадян знаходиться на найвищому рівні, тому кожен адвокат навіть за найменшу провину готовий засудити будь-яку компанію. Саме тому кожен виробник (не тільки автомобілів) намагається постійно покращувати якісні та технічні характеристики товару, що випускається на ринок.

✅ найбагатша укомплектованість
Американський ринок – дуже конкурентний, тому навіть звичайна комплектація автомобіля значно багатша за ту, що в євромашин. Навіть найбюджетніші моделі зі США оснащуються повним електропакетом, системою кондиціювання, центральним замком, гідропідсилювачем керма, стоять на титанових дисках і мають шкіряний салон. Чого не можна сказати про аналоги з Європи.

✅ ідеальний стан
Автомобілі з Америки перебувають у відмінному стані перед продажем, оскільки рівень сервісного обслуговування в США знаходиться на високому рівні плюс відмінний стан доріг.

✅ надання повної інформації про історію автомобіля.
Америка – це країна з централізованою базою даних, де зберігається інформація про всі автомобілі, зареєстровані на території країни. Таких баз є дві: CARFAX, через яку можна пробити автомобіль за VIN-кодом та AUTOCHECK – вона аналогічна першій. За допомогою цих систем кожен охочий може дізнатися всю інформацію про авто.

✅ величезний вибір моделей
Вибір авто із США дуже великий. Це з тим, що американські виробники вкрай зацікавлені у залученні покупців і намагаються пропонувати найбільший асортимент. Ще, американські автолюбителі звикли змінювати свої авто з регулярністю в 3-5 років. Завдяки цій звичці американський ринок наповнюється гарними пропозиціями авто у відмінному стані.

✅ простота придбання автомобіля з Америки
Хоч би як парадоксально звучало, але на сьогоднішній день доцільніше купити трирічний автомобіль зі штатів, ніж новий на місцевому автобазарі. Нині, щоб вибрати американську машину, не потрібно навіть виходити з дому, можна просто відвідати сайт https://autopark.ua/ і підібрати собі автомобіль мрії зі США. Зробити замовлення автомобіля зі США так само просто, як заварити ранкову каву.

✅ дуже демократичні ціни
Ну і найголовніше – це ціна. Як ви вже зрозуміли, американський автомобільний ринок дуже насичений, тому для залучення клієнтів компанії-виробники випускають нові моделі, при цьому намагаючись не підвищувати продажну вартість, а навіть поступово її знижувати. Це дуже помітно, якщо порівнювати ціни в Штатах з європейськими, а про наші українці взагалі варто замовчати. Коли різниця у вартості однієї і тієї ж моделі становить 25-50% - це, як самі знаєте, великі гроші.