Переваги купівлі вживаного авто - Фото 1

Переваги купівлі вживаного авто

12 Лют 15:23
Придбання машини – це завжди радісна подія для кожного з нас. Однак далеко не всім виходить накопичити необхідну суму на нове авто, але і обтяжувати себе кредитом теж мало хто хоче. В такому випадку можна купити машину, яка була в експлуатації. До цього питання дуже важливо підійти з усією уважністю. На щастя, ситуація на вторинному ринку дозволяє кожному бажаючому підібрати хороше авто з пробігом

Тому, якщо ви плануєте стати власником бу машини, але все ще сумніваєтеся в доцільності покупки, ми підготували для вас ряд переваг, завдяки яким ви зможете остаточно переконатися, що вживане транспортний засіб – це вигідне рішення.

5 основних переваг купівлі бу авто

  • великий вибір марок і моделей, серед якого ви неодмінно знайдете оптимальний для себе варіант;
  • економія коштів, тому що цінана вживані машини набагато менше, ніж на нові;
  • можливість взяти авто, яке експлуатувалося менше року і має невеликий пробіг;
  • як правило, багато автомобілів продаються з двома комплектами шин (зима і літо), з магнітолою, сигналізацією, новими килимками і т.д. Вам не доведеться додатково витрачати гроші на подібні аксесуари, а це теж приємно;
  • якщо попередній власник дбайливо доглядав свого «залізного коня» і віддає його в хорошому технічному стані, в такому разі автомобіль не підведе вас під час експлуатації і довго радуватиме своєю безперебійною роботою.

Хочеться відзначити, що серед більшості оголошень в мережі інтернет, можна зіткнутися з несумлінними продавцями, здатних ввести вас в оману і підштовхнути до покупки, про яку будете шкодувати. Щоб не потрапити на гачок, слід бути дуже обережними. Правильним виходом із ситуації буде звернення до профільних фахівців.

Де і як краще купити вживане авто

Підібрати відповідну за всіма критеріями бу машину не складе труднощів. Сьогодні перед потенційним покупцем відкривається безліч можливостей, що дають змогу вигідно придбати транспортний засіб. Давайте розберемося, де ж насправді краще купити авто купити авто:

  1.  У приватних осіб (власників). Це найпростіший і досить поширений спосіб пошуку машини. На різних інтернет-майданчиках можна знайти масу пропозицій, але тут слід бути досить уважними, тому що без певних знань та навичок ви можете стати володарем не зовсім тією машиною, про яку мріяли;
  2.  У офіційного дилера. Багато автосалонах існує можливість обміну старого авто на нове з доплатою. Уживаний транспортний засіб виставляють на продаж. Ціну встановлюють високу без можливості торгу. Подібний варіант багатьом може не підійти через обмежений бюджет;
  3.  Спеціалізовані майданчики, які займаються купівлею, продажем та обміном машин. На сьогоднішній день «Autopark» є однією з провідних компаній цього сегменту. Тут ви зможете підібрати легкові і вантажні авто, спецтехніку і не тільки. Вигідні пропозиції не залишать нікого байдужими. У вас з'явиться чудова можливість придбати транспортний засіб з чесним пробігом, у хорошому технічному стані з можливістю проведення попереднього тест-драйву.

Насправді не варто боятися купувати автомобіль з пробігом, головне – правильно підійти до цього питання. Сформуйте бюджет, виберіть марку і модель транспортного засобу, що сподобалися вам, промоніторьте ринок на предмет цін і приступайте до підбору оптимального варіанту. Обов'язково зважуйте всі плюси та мінуси кожного варіанту, щоб у результаті залишитися задоволеними придбанням.