Вживані авто в кредит Харків - Фото 1

Б/у авто в кредит Харків

27 Серп 12:43

Комфортне пересування без зайвих витрат

Багато мешканців українських мегаполісів витрачають чимало часу в дорозі з дому на роботу та назад. Поїздки до супермаркетів за продуктами, супровід дітей дорогою до школи, все це краде дорогоцінні годинники, які можна було витратити з більшою користю. Власний автомобіль позбавить вас від стомлюючого очікування міського транспорту на зупинках, незручних пересадок, дискомфортних поїздок у години пік. На жаль, нові автомобілі доступні лише малої частини жителів нашої країни. Для більшості українців максимальна планка – купівля вживаного авто.

Сутність думки, що низька ціна - єдиний плюс машини, що була у використанні, але вона не відповідає реальності. Ще одну перевагу можна отримати ще до вчинення угоди. Більшість продавців навмисне завищують початкові ціни, залишаючи собі можливість для торгу. Їм не варто нехтувати, на поступки піде практично кожний продавець. Уживані машини, як правило, вже укомплектовані всім необхідним додатковим обладнанням, і вам не доведеться витрачати на нього власні гроші. Заводські недоліки виявляються на початку експлуатації авто, тому якщо вони й були, то вже давно виправлені першим власником.

Якщо вам бракує власних коштів на купівлю б/у автомобіля, то можна купити його в кредит, отримати його на покупку авто можуть мешканці Харкова та інших міст нашої країни. Найпростіше купити стару машину в кредит можна на сайті компанії Autopark UA.

Який вид кредиту вибрати?

Перш ніж приступати до вибору кредиту, потрібно бути впевненим у його отриманні. Харків – місто з великою кількістю відділень різних банків та інших фінансових установ, але всі вони кредитують лише повнолітніх громадян нашої країни. Верхня межа віку зазвичай не перевищує 65 років. Паспорта громадянина України та довідки про присвоєння індивідуального податкового номера буде замало для отримання кредиту. Ще знадобиться документ, що підтверджує вашу платоспроможність. Це може бути довідка з місця роботи про нараховану заробітну плату, а для фізичних осіб-підприємців - декларація про отримані доходи.

Після того, як отримання кредитних коштів буде схвалено, вам запропонують вибрати схему кредитування. Їх дві:

  • класична;
  • ануїтет.

У кожної з них є свої переваги та недоліки.

При класичному погашенні вся сума запозичених коштів рівномірними частинами лягає на весь період кредитування. Щомісяця до неї додається сума нарахованих відсотків на залишок одержаних коштів. У міру виплати позики щомісячна сума % зменшуватиметься. Таким чином перший платіж буде найбільшим, а останній - найменшим. Ануїтетна схема передбачає однакові щомісячні суми погашення протягом усього терміну кредитування. Класична схема допоможе заощадити на виплаті відсотків банку, а ануїтет - не так сильно вдарить по щомісячному сімейному бюджету.

Вигідні покупки автомобіля у компанії Autopark UA?

Компанія Autopark UA не тільки має широкий вибір вживаних автомобілів у власних салонах, розташованих у різних регіонах нашої країни, а й гарантує їхнє законне походження. Крім цього, фахівці компанії ретельно оглядають кожне авто, а всі виявлені дефекти чесно публікуються на сайті компанії.

Компанія Autopark UA протягом багатьох років співпрацює з багатьма банками та фінансовими організаціями. Всі вони вже переконалися в тому, що компанія Autopark UA не працює з "проблемними" автомобілями, тому легко оформляють кредити на купівлю вживаних авто нашим клієнтам.