Як купити б/у авто в кредит - Фото 1

Як купити б/у авто в кредит

27 Серп 09:24

Переваги вживаних автомобілів

Власний автомобіль переведе ваше життя на якісно новий рівень. Ви не штовхатиметеся в міському транспорті дорогою на роботу, мерзнете на зупинках під час його очікування морозними зимовими днями, забудете про те, як носити важкі пакети з супермаркетів. Вам не доведеться сплачувати доставку будівельних матеріалів під час ремонту, більшість із них ви привезете самі.

Нові автомобілі залишаються недоступними для більшості громадян нашої країни, тому багато людей оформляють купівлю вживаної машини. Багато людей вважають, що така покупка несе лише недоліки, але з цією думкою можна посперечатися. Нова машина починає втрачати свою вартість одразу після виїзду з автосалону. Через кілька років ви можете купити відносно нове авто класом вище, ніж можете собі дозволити і з уже встановленим додатковим обладнанням, комплектом зимової гуми та виправленими заводськими дефектами. Якщо власних коштів не вистачає для того, щоб купити хороший автомобіль, то можна взяти банківський кредит для приватної особи на покупку такого авто.

Як взяти кредит?

Послуга кредитування старих автомобілів з'явилася в українських банках відносно недавно, але швидко набула популярності. Кожна фінансова установа висуває свої вимоги до пакета необхідних документів для отримання фінансування, але мінімальний перелік вимог у всіх є однаковим. До нього входять:

  • паспорт громадянина України;
  • ідентифікаційний податковий номер (оригінал довідки про його присвоєння);
  • довідка з місця роботи про нараховану заробітну плату за останні 6 місяців.

Наявність у цьому списку паспорта громадянина України вказує на кредит те, що кредитні кошти на купівлю уживаного автомобіля можуть отримати лише повнолітні громадяни нашої країни. Верхній віковий поріг кожен банк встановлює самостійно, найчастіше він становить 65 років.

Довідка про присвоєння ідентифікаційного податкового номера є обов'язковим документом для всіх громадян нашої країни, крім людей, які відмовилися його отримувати з релігійних міркувань.

Довідка з місця роботи про нараховану заробітну плату - це підтвердження вашої платоспроможності, без неї отримати фінансування буде практично неможливо. За відсутності офіційного місця роботи підтвердити свою платоспроможність можна договором оренди нерухомості або декларацією про отримані доходи.

Autopark UA - допомога у швидкому кредитуванні

Компанія Autopark UA більше десяти років займається продажем автомобілів, що були у використанні. За цей час нам удалося налагодити партнерські відносини з багатьма банками та іншими фінансовими організаціями. Кожна машина, перш ніж потрапити до каталогу компанії Autopark UA, проходить ретельну перевірку, тому банки охоче видають кредити клієнтам нашої компанії. Дізнатися про можливість отримання фінансування на купівлю вживаного автомобіля можна протягом години після оформлення заявки на сайті компанії Autopark UA.