Продаж б/у авто в кредит в Києві - Фото 1

Продаж авто в кредит в Києві

27 Серп 10:33

Продаж б/у авто в кредит у Києві

Автомобіль уже давно перетворився з елемента розкішного життя на засіб пересування. Без нього важко обійтись у сучасному житті, особливо жителям великих міст. Київ – мегаполіс великої площі, через це у багатьох жителів міста дорога з дому на роботу і назад займає по кілька годин, а якщо вранці ще потрібно відвезти дітей до школи чи дитячого садка, то доводиться розриватися на частини. Завдяки наявності власної машини, можна легко вирішити ці проблеми. Нові автомобілі коштують дорого і для більшості людей є недоступними, тому вони купують машини, але навіть такі авто без кредиту багато жителів Києва не можуть дозволити собі недорого купити. Продаж б/у авто в кредит мешканцям Києва та інших міст України здійснює компанія Autopark UA.

Хто видає кредити на купівлю вживаних автомобілів, що для цього потрібно?

Сама компанія Autopark UA не займається кредитуванням населення, але співпрацює з фінансовими організаціями, які надають таку послугу. В Україні вона з'явилася нещодавно. Ще кілька років тому банки запозичували гроші на покупку лише нових машин. Зі зміною кон'юнктури ринку змінилася політика банків. Багато фінансових установ пішли назустріч мешканцям нашої країни і стали запозичувати гроші на купівлю автомобілів, що були у використанні. У кожного банку свої вимоги до автомобіля та покупця, але багато в чому вони схожі.

Як правило, обмеження за віком авто становить 10 років, а час погашення позики не перевищує семи років. Претендувати отримання кредиту можуть повнолітні громадяни України працездатного віку (від 18 до 65 років). Для його отримання потрібно надати:

  • паспорт громадянина України;
  • довідку про надання індивідуального податкового номера;
  • довідка, що підтверджує отримання постійного доходу, із зазначенням його розміру;
  • копія технічного паспорта транспортного засобу та документи, що підтверджують право власності на авто.

Окрім стандартних вимог, у кожного банку можуть додаткові. Фінансові установи не завжди охоче кредитують угоди між двома фізичними особами, набагато лояльніше відносяться до покупок у юридичних осіб.

Як купити вживане авто швидко?

Здійснити угоду в найкоротші терміни допоможе компанія Autopark UA. На сайті компанії представлені лише перевірені автомобілі, тому фінансові установи охочіше кредитують їхню покупку.

На сайті компанії Autopark UA можна протягом години дізнатися про можливі умови кредитування. Для цього достатньо оформити заявку, яку буде відправлено до провідних банків нашої країни. У разі схвалення ви отримаєте у відповідь пропозицію банку з індивідуальними умовами кредитування, а якщо пропозицій буде кілька, то ще й вибрати найкращі для себе умови. Зробіть перший крок назустріч комфортному життю – оформіть заявку на купівлю старого автомобіля в кредит на сайті компанії Autopark UA.