Як правильно подавати оголошення про продаж авто - Фото 1

Як правильно подавати оголошення про продаж авто

22 Січ 11:43

Швидкий та ефективний продаж вживаного авто

Багато автовласників рано чи пізно замислюються про продаж свого залізного коня, його заміну на більш практичний, зручний, красивий. Щоб реалізувати ТЗ швидко, за бажаною ціною, потрібно правильний підхід до «подачі» інформації. Для цього варто підготувати машину, визначитися з її ціною, сфотографувати і правильно написати і подати оголошення про продаж вашого авто.

Як правильно описати автомобіль перед продажем?

Потенційні покупці в першу чергу дивляться на красиві фотографії, а вже після читають текст, тому продаж слід починати саме з них. Вони повинні бути хорошої якості, краще кілька штук з різних ракурсів. Фотографувати краще на вулиці, денне світло не тільки зробить фотографії чіткими, ясними і зрозумілими, а й дозволить розглянути всі деталі, нюанси і похибки ТЗ.

Щоб опис автомобіля було ясне, зрозуміле, дієве, потрібно заздалегідь продумати, скласти хороший, красивий текст оголошення при продажу авто. Для цього можна переглянути в мережі багато інформації від фахівців, прикладів, зразків оголошення про продаж авто. А можна довіритися своїм знанням, почуттям і зробити це самостійно.

Щоб правильно написати і подати в оголошенні про продаж автомобіля інформацію, дотримуйтесь таких правил:

  • стиль тексту – інформаційний. Інформація повинна бути чіткою, зрозумілою, що стосується товару;
  • заголовок – складний, довгий, нестандартний заголовок навряд чи буде ефективним. У назві краще вкажіть марку вашої машини, щоб покупець чітко розумів, що тут його чекає, а також фільтри швидше знаходили його;
  • основна частина – характеристики. Вона повинна бути чіткою і зрозумілою, обов'язково вкажіть колір, марку, модель, рік випуску. Якщо ви-не Перший власник, напишіть про це, а також про те, який тип документів до ТЗ маєте;
  • на закінчення подробиці. Розкажіть майбутнім власникам або потенційним покупцям про своє ставлення до машини, можливі ДТП, подряпини, значні ремонтні роботи або заміну комплектуючих. Якщо це не буде вказано або не обумовлено при телефонній розмові, то при зустрічі покупець може взяти з собою, наприклад, товщиномір і перевірити товщину лаку, що відразу скаже про те, чи був фарбування. Крім того, на сайті МРЕВ, використовуючи держ номера, можна дізнатися всю інформацію про аварії, їх наслідки для машини.

Бланк оголошення про продаж авто, шаблон якого повинен слідувати пунктам, описаним вище, повинен мати контактну інформацію. Залиште свій номер, електронну пошту, можна і адресу. Якщо ви займаєтеся реалізацією свого залізного коня самі, то обов'язково вкажіть це в тексті.

Хто допоможе в складанні оголошення про продаж автомобіля?

Компанія «Autopark» надає послуги зі складання опису автомобіля для продажу, приклади яких ви можете знайти на сайті. Якщо ви не знаєте, як правильно скласти і дати оголошення про продаж свого авто, зверніться до нас. Ми допоможемо описати, надамо приклад, зразок і бланк для оголошення про продаж автомобіля на нашому сайті.

З нами ви заощадите свій час і швидко реалізуєте свою машину за бажаною ціною.