Продаж авто списаних підприємствами - Фото 1

Продаж авто, списаних підприємствами

23 Січ 10:52

Продаж автомобілів в Autopark.ua

Важко собі уявити активну, цілеспрямовану, працьовиту людину без машини. Ритм нинішнього життя не дозволяє ні на мить розслабитися людям різних професій, сфери діяльності, місця проживання. Тому кожен, хто не має такого необхідного і багатофункціонального асистента, як транспортний засіб, шукає методи і варіанти його покупки. Якщо можливості купити новий автомобіль немає, існує безліч інших можливостей - придбати хороший підтриманий, недорогий.

Одним із способів придбати вживане ТЗ є купівля списаного авто, яке раніше було на балансі організацій та підприємств. Практично кожна організація тим чи іншим чином пов'язана з автотранспортом, тому через певний час його списують з різних причин. Наша компанія «Автопарк» займається продажем списаних організаціями автомобілів і може запропонувати кожному охочому ТЗ різних марок, моделей, року випуску в хорошому стані. Ціни у нас доступні, на користь клієнта ми їх не завищуємо і орієнтуємось виключно на технічні характеристики, зовнішній вигляд, стан.

Особливості списаних авто і чи варто їх купувати

Продаж автомобілів, які були раніше списані підприємствами, – процес не рідкісний. Їх можуть знімати з балансу з кількох причин:

  • фізичний знос – машина доведена до такого стану, що відновленню вона не підлягає. Частіше це не окупається або деталі не випускаються заводом-виробником і відремонтувати її не вийде;
  • небажання власника – відсутність часу, бажання, можливостей, неготовність понести значні матеріальні вкладення можуть спонукати організацію продати її;
  • відсутність потреби в авто – якщо ТЗ надалі не використовуватиметься, хоч його стан і добрий, його списують, щоб не утримувати, щоб не «висіло на балансі».

Списані автомобілі купують так само, як і звичайні. Вибравши автомобіль, складається договір купівлі-продажу, передається продавцеві обумовлена сума. Якщо покупець хоче її продати запчастинами, то ніяких подальших дій робити не доведеться. Але якщо машина на ходу, ви її ремонтуватимете і використовуватимете, то потрібно поставити її на облік в ДІБДР. Досить часто, купуючи вживану машину, можна придбати досить непогану, в хорошому стані, на ходу.

Продаж авто, які були списані підприємствами, можливий на спеціальних сайтах, майданчиках безпосередньо на сайті компанії. Ми займаємося покупкою таких машин і можемо запропонувати вам величезний вибір різних варіантів, моделей і комплектації, розмірів і потужності, кольору і форми.

Як купити списаний організаціями автомобіль?

Наша компанія «Автопарк» допоможе вам у покупці авто, складанні документів, законному оформленні угоди, постачанні її на облік. Ми гарантуємо продаж списаних авто організаціями та підприємствами за доступною ціною. У каталозі на сайті ви можете самостійно переглянути відповідні варіанти, скористатися фільтром або зателефонувати нам. Нами консультанти підберуть машину згідно з вашими вимогами, ціновою категорією.