Продаж успадкованого автомобіля - Фото 1

Продаж успадкованого автомобіля

27 Січ 09:06

Автомобіль, що дістався у спадок - чи все так просто?

Автомобіль на сьогоднішній день - не розкіш, а засіб пересування. Він є практично у кожній родині. Досить часто буває, що він переходить у спадок дітям, онукам чи іншим родичам. Авто - це не велосипед, він, як і нерухоме майно, потребує офіційного господаря. Для того, щоб законно користуватися машиною, необхідно вступити у спадок. Іншими словами, пройти необхідну процедуру набуття права спадкування, закріплені в законодавстві України. До того часу, поки спадкоємець не отримає на руки офіційне свідоцтво про право наслідування транспортного засобу, він не має права їм розпоряджатися та продавати іншим особам.

Машина, як і інше майно, дістається у спадок згідно із законом або за заповітом. Згідно із законодавством України, спадкоємець може вступити в права через півроку з моменту смерті спадкодавця. Для звернення до нотаріуса необхідний цілий список документів: свідоцтво про смерть, техпаспорт, свідоцтво про реєстрацію, висновок про вартість авто, документ, що підтверджує спорідненість, інше. Тільки після набуття спадщини та оформлення відповідних документів можна буде розпоряджатися транспортним засобом.

Продаж наслідуваного автомобіля

Досить часто відбувається, що машина, отримана спадкоємцем за заповітом або законом, з якихось причин його не влаштовує: застаріла модель, перевага іншої марки, невеликі габарити, інше. Продаж автомобіля, отриманого у спадок, відбувається дуже часто, спадкоємці зазвичай хочуть позбавитися авто швидко і вигідно. Самостійний продаж може затягнутися на невизначений термін та може не принести запланованої вигоди. Не маючи досвіду в даній справі, можна роками їздити на авторинок, давати в газету оголошення, а в результаті віддати машину покупцеві за копійки, який переконає, що ваш транспорт дихає на ладан і вимагає капітального ремонту.

Для того, щоб вигідно продати автомобіль, отриманий у спадок, раціонально звернутися до фахівців, які знають усі підводні камені та тонкощі. Такі послуги надає компанія Autopark. Звернувшись до її фахівців із зазначених телефонів або за допомогою сайту, можна значно прискорити процес продажу спадщини, отримавши при цьому максимально можливу вигоду. Команда Autopark надає такі послуги клієнтам:

  • надає допомогу з документацією;
  • за необхідності здійснює передпродажну підготовку машини;
  • надає особистого менеджера;
  • бере на себе розміщення оголошень на найуспішніших майданчиках.

Autopark гарантує безпечну та вигідну угоду. Для клієнта, який здійснює продаж авто за свідоцтвом про спадщину за допомогою компанії, всі послуги не коштуватимуть жодної копійки. Витрати буде покладено на покупця.

Переваги співпраці з компанією Autopark

Кожен має займатися своєю справою, в якій він компетентний. Не всім простим обивателям щастить швидко та вигідно продати свій транспортний засіб самостійно. Звернувшись до фахівців компанії Autopark, клієнт отримує такі вигоди:

  • суттєво економить час та фінанси;
  • отримує за машину реальну вартість;
  • гарантовано не зіткнеться з несумлінними покупцями, оскільки перевіркою, оформленням документів та угоди займатимуться професіонали.

Компанія Autopark пропонує різні варіанти співробітництва. Можна залишити авто в автосалоні, які є у Києві, Одесі, Запоріжжі, Харкові, або приїхати тоді, коли буде реальним покупцем. Значно швидше продати автомобіль, що дістався у спадок, можна за допомогою пакетів просування - комплексів рекламно-маркетингових заходів. Ознайомитись з деталями співпраці можна на сайті autopark.ua.