Де вигідно купити автомобіль - Фото 1

Де вигідно купити автомобіль

27 Січ 09:37

Покупка авто: всі тонкощі вибору

Ще кілька десятиліть тому автомобіль ставився до предметів розкоші, а щоб стати щасливим власником транспортного засобу, потрібно накопичити досить великий капітал, стати на облік громадян, які бажають придбати машину, або скористатися послугами підприємливих ділків. Сьогодні дозволити собі покупку власного транспорту може кожен, якщо не висунути особливі вимоги до конструкції або експлуатаційних характеристик. Багато власників машин згодом стикаються з проблемою їх продажу, а оскільки попит на окремі моделі набагато нижчий за пропозицію, то часто доводиться продавати свій транспортний засіб значно дешевше за його первісну вартість.

Причин для продажу може бути кілька: зміна застарілої моделі, потреба у грошових коштах, еміграція, серйозна хвороба чи смерть власника машини. Якщо переглянути рекламні розділи друкованої періодики, де публікуються оголошення на тему «купити – продати» автомобіль, то можна, на перший погляд, добре і дешево придбати дороге авто з перших рук, але згодом зіткнутися з безліччю проблем: наявність арешту, перебиті номери, механізми/вузли/деталі, що вичерпали свій робочий ресурс, відсутність повного пакету супровідних документів. Також існує ризик потрапити на шахраїв і зовсім залишитися без грошей, переданих продавцю як завдаток або передоплату.

Основні ознаки шахрайства

Сьогодні купити автомобіль із пробігом можна на спеціальних майданчиках інтернет-ресурсів або відвідавши авторинок. Останній варіант вимагає часу на спілкування з продавцями, перевірку достовірності інформації, що надається, виявлення можливих зовнішніх і внутрішніх дефектів у конструкції машини. Якщо продавцем оголошено ціну на брендову іномарку набагато нижче за ринкову, то, швидше за все, доведеться зіткнутися з нечистими на руку підприємцями, які збирають популярні моделі кустарним чином з битих або викрадених машин. При цьому занижена вартість може бути обґрунтована терміновістю продажу у зв'язку з погрозами, що надходять від кредиторів, або, наприклад, оплатою медичних послуг. Представлений покупцеві автомобіль може перебувати в ідеальному стані і, за словами реалізатора, існують всі передумови для початку торгів, в яких планують взяти багато конкурентів.

Передусім, насторожити повинен швидкісний ритм бесіди, в якій особлива увага приділяється дрібним видимим похибкам: потертості, подряпини, сколи. Таким чином продавець намагається відвернути увагу покупця від більш суттєвих проблем. В результаті такого спілкування майбутній власник престижного авто вручає завдаток і бере розписку, в яку випадково не внесено інформацію про кінцеву ціну машини. Після досягнутих домовленостей вартість авто може різко збільшитися і довірливому покупцю доведеться або погоджуватися на нові умови угоди, або зазнавати матеріальних збитків у вигляді виплаченого задатку.

Щоб відповісти на запитання про те, де в Україні можна вигідно та безпечно купити хороше легкове авто чи надійний вантажопідйомний автомобіль, варто проаналізувати усі пропозиції, представлені на вітчизняному ринку автомобілів. Краще і вигідніше, з погляду ціни, робити покупки за допомогою профільних фахівців, які мають уявлення про нюанси, на які багато недосвідчених автолюбителів не звертають уваги. Найдешевші автомобілі безпечніше купувати через фірми, у зоні обслуговування яких перебувають практично всі регіони країни. Величезна база продавців відкриває доступ до широкої лінійки транспортних засобів, представлених до реалізації.

Де можна купити найдешевший міський автомобіль чи позашляхове авто з пробігом?

Вигідний у фінансовому плані автотранспорт можна купити на сайті autopark.ua, де до продажу представлені автомобілі в широкому діапазоні моделей іменитих брендів, модифікацій та цін. Компанія "Автопарк" надає своїм клієнтам вільний доступ до всіх позицій електронного каталогу, де можна вибрати дешеве авто, попередньо ознайомившись з його зовнішнім виглядом за кольоровими фото, що зафіксували конструкцію в декількох ракурсах, та скориставшись зручними опціями віддаленого сервісу купити недорого автомобіль, що максимально відповідає умовам його подальшої експлуатації. Клієнтам віддаленого ресурсу надається повна інформація про історію конкретної моделі та надається допомога у швидкому оформленні документів, що гарантує безпеку угоди. Обговорити деталі передбачуваної співпраці можна у телефонному режимі.