Як продати авто через автосалон - Фото 1

Як продати авто через автосалон

27 Січ 10:01

Як продати машину через автосалон?

Часто власники авто замислюються про його продаж. Причин цього може бути кілька: придбання сучаснішої моделі або термінова потреба у засобах. Існує кілька варіантів, які дозволять зробити продаж вигідним.

Багато автовласників самостійно займаються продажем. Зробити це можна на спеціальних майданчиках в інтернеті чи авторинку. Але при цьому доведеться витрачати чимало часу на спілкування з потенційними покупцями, виконання якісних фотографій та розміщення оголошень на різних ресурсах. Більш вигідно продавати авто через комісійний майданчик чи салон.

Як продати авто через автосалон Autopark?

Для швидкого продажу автомобіля за бажаною ціною достатньо звернутися до компанії Autopark. Зробити це можна за допомогою:

  • швидкої угоди;
  • реалізації через салон;
  • дистанційного продажу.

Щоб швидко продати автомобіль через автосалон, достатньо зв'язатися з його представником, приїхати на оцінку, підписати необхідні документи та отримати на руки кошти. Ця процедура триває один день. Якщо автовласник готовий зачекати, існує дистанційний продаж. Після дзвінка з представником салону власнику необхідно під'їхати для того, щоб узгодити вартість автомобіля, виконати відео- та фотозйомку, вибрати пакет для просування. Транспортний засіб у той час, коли йде пошук покупця, перебуває у господаря. Також можна продати автомобіль через один із салонів Autopark. Для цього необхідно вибрати необхідний пакет просування, погодити вартість транспортного засобу. При цьому авто залишається в салоні, тому немає потреби постійно приїжджати на зустрічі з потенційними покупцями. Фахівці Autopark допоможуть вигідно продати транспортний засіб після аварії. При цьому покупці будуть повністю поінформовані, продаж здійснюється на загальних умовах.

Під час оформлення пакетів просування власнику не потрібно витрачати час на рекламу авто, це буде зроблено фахівцями. Персональний менеджер розмістить рекламні оголошення на найбільших майданчиках і постійно контролюватиме їх. Слід враховувати, що автосалону не потрібно платити за переоформлення документів на транспортний засіб.

Чому вигідно довірити продаж автомобіля салону Autopark?

Компанія працює понад десять років, у штаті – тільки досвідчені фахівці, які знають, як швидко та вигідно продати транспортний засіб. Автовласник, звернувшись до салону, отримує безліч переваг:

  • безпека угоди;
  • цілодобову підтримку;
  • допомога з оформленням документів;
  • роботу з персональним менеджером.

Якщо автовласник не має часу на виконання передпродажної підготовки, це буде зроблено фахівцями. У такому випадку достатньо витратити не більше півгодини на оформлення документів, решта виконають професіонали. При цьому в договорі буде зазначено суму, яку бажає отримати продавець. Співробітниками компанії постійно проводиться моніторинг авторинку, тому вони точно підкажуть справедливу вартість. Автовласнику не потрібно вкладати власні кошти, всі послуги салону будуть сплачені покупцем.

Для того, щоб зв'язатися з представниками компанії Autopark, достатньо заповнити просту форму на сайті або зателефонувати за вказаним на ньому телефоном. Тисячі клієнтів вже продали вигідно свої авто, з професіоналами можна позбутися рутини, непотрібних витрат грошей та часу.