Що вигідніше – лізинг чи автокредит - Фото 1

Що вигідніше – лізинг чи автокредит

27 Січ 10:29

Що таке лізинг авто простими словами: процедура купівлі автомобіля для фізичних осіб в Україні

Такий процес, як купити машину в лізинг - це звичайна справа для громадян США та європейських країн. Ця послуга включає комплексне обслуговування клієнта з боку компанії, що її надає. У сервіс входять реєстрація транспортного засобу, страхування, ремонт (якщо ДТП сталося не з вини клієнта), може включатись послуга авто-підміни, паливна карта. Послугу продажу автомобілів в лізинг в Україні пропонує компанія "Автопарк".

Взяти автомобіль у лізинг - це означає орендувати транспортний засіб на тривалий період з подальшим правом купити авто у компанії. Вибрати покупець може будь-яку вподобану машину вітчизняного виробництва або іномарку. Для цього навіть не обов'язково відвідувати салон "Автопарку", ви можете зробити попередній вибір на сайті компанії. У каталозі представлений великий асортимент автомобілів зі США, Азії, Європи, різних років випуску. Кожна позиція має докладний опис технічних характеристик, комплектації та фото у кількох ракурсах.

За автомобілем клієнт може звернутися до одного з наших салонів у Запоріжжі, Києві, Одесі, Харкові. З'ясувати всі умови процедури, подробиці оформлення та оплати можна в телефонному режимі. Контактні номери кількох українських мобільних операторів наведені на головній сторінці сайту.

Що вигідніше - лізинг чи автокредит, ніж лізинг відрізняється від кредиту?

Більшість українських автомобілістів погано відрізняють лізингову покупку від кредитування. В обох випадках одержувач автомобіля сплачує щомісячні внески за право користування, а за підсумками виплат отримує його у власність. Однак тут є кілька суттєвих відмінностей:

  • для довгострокової оренди з правом викупу потрібен менший обсяг документів;
  • оформленням страховки та реєстрації ТЗ займається компанія, а не клієнт;
  • у разі аварії (не з вини одержувача) лізингодавець вирішує всі питання щодо страхування та ремонту;
  • викупна вартість за авто розраховується з урахуванням уже наявних виплат на оренду.

Відповідь на питання: в чому вигода покупки авто за допомогою лізингу, очевидна - швидке оформлення угоди, відсутність паперової тяганини для клієнта.

Важливо пам'ятати про те, що якщо ви довірите угоду (лізинг/кредит) професіоналам, таким як компанія "Автопарк", кінцева вартість лізингового автомобіля може бути нижчою за роздрібну ціну.

Багато автомобілів, які не можуть собі дозволити купівлю транспортного засобу, беруть його в прокат, що, на думку багатьох, нічим не відрізняється від лізингу. Однак у другому випадку після закінчення орендного договору користувач, виплативши залишкову суму, може залишити авто у своїй власності. Зважаючи на те, що було виплачено за період оренди, сума залишається порівняно невелика. Ось чим оренда відрізняється від лізингу.

Чому варто звернутися до компанії "Автопарк"?

Наша компанія за 12 років роботи у сфері надання послуг населенню заробила репутацію надійного партнера. Нашим сервісом вже скористалося понад 100 тисяч клієнтів, чия довіра для нас важливіша за будь-які регалії. Ми проводимо абсолютно безпечні для клієнта фінансові угоди та гарантуємо це, оскільки співпрацюємо лише з перевіреними фінансовими установами. Оформлення документів відбувається максимально оперативно завдяки повній автоматизації всіх процесів.

"Автопарк" - це повний комплекс послуг: пошук та підбір кращого варіанту автомобіля за співвідношенням "ціна-якість", найлояльніші фінансові зобов'язання, дострокове погашення без комісій. У разі потреби вирішити термінове запитання звертайтеся до нашої служби підтримки.