Лідери продажу авто в Україні - Фото 1

Лідери продажу авто в Україні

27 Січ 10:57

Рейтинг продажу нових автомобілів в Україні

Перед придбанням нового автомобіля необхідно розглянути різні варіанти. Така дорога покупка – справа відповідальна. Необхідно виконати порівняння різних моделей та марок, вивчити відгуки, переглянути результати краш-тестів. Також можна звернути увагу на різні рейтинги, які складаються аналітичними агентствами або автожурналами.

Щоб з'ясувати, яка марка авто є лідером продажу, застосовуються різноманітні методи. Найбільшого поширення набуло опитування автовласників. При цьому збираються відгуки та дані щодо авто, використовується інформація, отримана в інтернеті. Також для складання рейтингів використовуються відомості, які збираються під час проходження регулярних технічних оглядів. У багатьох країнах вони вносяться до загальних баз даних. Для складання топу збираються зведення про поломки, отримані від страхових компаній.

Які авто є лідерами продажу в Україні?

В Україні складається власний рейтинг продажу нових авто, що ґрунтується на даних, отриманих від великих автосалонів. Топ-5 2020 року виглядає так:

  • KIA Sportage. Компактний кросовер призначений спеціально для міських умов. Кліренс 182 мм дозволяє спокійно пересуватися грунтовою дорогою і заїжджати на невеликі бордюри. Усередині салону буде комфортно навіть при поїздці з дорожнього покриття поганої якості. Модель відрізняється містким багажником;
  • Renault Duster. Належить до класу компактних бюджетних кросоверів. Кліренс досить великий – 210 мм. Засновано модель на платформі В0. Випускаються варіанти з повним приводом. Автомобіль вільно пересувається не лише містом, а й на ґрунтовій дорозі. Об'єм багажника становить 445 літрів;
  • Toyota RAV-4. П'ятимісний кросовер відрізняється великим дорожнім просвітом. 210 мм. Це дозволяє авто пересуватися і в міських умовах, і по невеликому бездоріжжю. Навіть на дуже поганій дорозі збережеться плавний хід;
  • Renault Logan. Субкомпактний седан відноситься до бюджетних моделей. Висота дорожнього просвіту – 155 мм, що дозволяє комфортно пересуватись у міських умовах. Об'єм багажника – 510 літрів. За бажання можна перевозити габаритний вантаж, достатньо скласти сидіння;
  • Renault Sandero. Малолітражний хетчбек, що відноситься до бюджетних моделей. Кліренс у завантаженого автомобіля становить 155 мм. Об'єм багажника становить 320 літрів. Прекрасний варіант для пересування містом.

Топ продажу авто в Україні дозволяє підібрати найбільш надійний та популярний автомобіль. За бажання можна вивчити щомісячні рейтинги, причому лідер у них може змінюватись.

Куди звернутися за придбанням кращого автомобіля?

Щоб не витрачати багато часу на покупку авто, необхідно звернутися до справжніх фахівців. Салон Autopark (Україна) – один із лідерів автомобільного ринку. Для вибору моделі достатньо вивчити каталог компанії, де зібрані сотні моделей з докладним описом. Якщо виникають труднощі з вибором, краще звернутися до фахівців автосалону, вони підберуть оптимальний варіант.

На сайті можна замовити зворотній дзвінок або звернутися до одного з чотирьох салонів, розташованих у великих містах країни. При необхідності куплене авто буде доставлене на адресу, вказану покупцем. Термін роботи салону становить понад десять років, за цей період тисячі покупців залишилися задоволеними.